Der Sola ikke skinte

<p>Vipers tok i dag turen fra et regntungt Kristiansand, med kurs for Sola. Etter bortetap for By&aring;sen, og to i overkant spennende hjemmekamper som har endt i uavgjort og seier, var n&aring; turen kommet til &aring; m&oslash;te Sola. Sola som kunne skilte med solide seiere i sine siste to kamper. &nbsp;P&aring; debattforumet til vg.no gikk alle forh&aring;ndstipsene i retning Vipers-seier, og det var jo tips vi som f&oslash;lger Vipers-jentene helst ville se g&aring; inn.&nbsp;</p>

Skrevet av NTH

Og det tok ikke mange minuttene før man så hvilken vei kampen ville gå. For Vipers fløt spillet fra avkast. Passningsspillet gikk som på skinner, skuddene gikk inn, og i mål holdt en meget god Sara Nirvander unna. Etter femten minutter, da Vipers ledet 5-9, lød det fra en ihuga Sola-supporter: -«KOM IGJEN JENTER, DE BEGYNNER Å BLI SLITNE»! Det var det sannsynligvis ingen andre enn nevnte supporter som hadde tro på. Slitne var de ikke, men de så ut som de gikk litt i hvilemodus. Hos begge lag florerte de tekniske feilene, og avslutningene kom fort og uten videre omtanke. Likevel kunne Vipers gå til pause med en velfortjent ledelse, 8-13.

Andre omgang ble kort fortalt spilt på samme vis som første omgang ble avsluttet. Tekniske feil, utålmodighet i angrep, og landslagstrener Thorir Hergeirsson oppsummerte det godt ved kampslutt; -«Om jeg ble klokere av dette? Ikke i det Det er flere typer bets du kan gjore i rulett online . hele tatt. Vi skal forvente mer i Postenligaen». Og ja, det skal vi! Trener Thomas Hørlyk la til at -«det blir aldri vakkert spill, når motstanderen går ut i mann-mot-mann». Og det har han jo rett i. Men det er fantastisk godt å se ta Vipers-jentene i år kan, selv på de dårlige dagene. For denne forestillingen er ikke mye å skrive hjem om. Men to poeng er to poeng. Og uten at kampen noen gang ble nevneverdig spennende, klatret Vipers opp til sjetteplass på tabellen. Og inn i en aldri så liten landslagspause tar Vipersjentene med seg masse godfølelse, og har bevist at det nykomponerte laget som møttes første gang for to måneder siden, er til å regne med.

Og for de som måtte lure, på Sola skinner ikke sola. På Sola falt regnet, om mulig enda tettere enn hjemme i Kristiansand.

Sola – Vipers 19-24 (8-13):

Mål Vipers:
Christin H. Daland – 6 (2 syvmetere)
Michelle Brandstrup – 5
Kristine Lunde-Borgersen – 5
Maria Louise Hansen – 4
Louise Pedersen – 3
Sanne Bak Pedersen – 1

Banens beste Vipers:
Michelle Brandstrup

Utvisninger Vipers:
Birgit van Os, Kristine Lunde-Borgersen – 1x 2 min.

Mål Sola:
Lene Tønnesen – 4 (1 syvmeter)
Vibeke Mæland – 3
Heidi Samuelsen – 3
Nina Stokland – 3 (1 syvmeter)
Susann Jøraandstad – 2
Marianne Klepp Andersen – 2
Kristine Gudbrandsen – 1
Hege Bakken Wahlquist – 1

Banens beste Sola:
Nina Stokland 

Utvisninger Sola: 
Kristine Gudbrandsen – 2x 2 min.
Vibeke Mæland, Hege Bakken Wahlquist og Therese N. Nordbø – alle 1x 2 min.

Dommere:
Ronny Andre Hell og Morten Isachsen

Tilskuere: 286

fvn.no: Vipers skinte på Sola
aftenbladet.no: Full stopp for Sola
solabladet.no: Tapte for jevngodt lag