Treningsleir i Århus – Vipers

Treningsleir i Århus

Denne uken er hele Vipers troppen på plass i Danmark og Århus!

Tirsdag reiste Vipers troppen over fjorden med Color Line til Danmark. Her ventet 6 dager med trening og kamper i Århus.
Onsdag ble det en 8 måls seier mot SK Århus. Vilde var strålende med 8 scoringer!

Så var det ny kamp mot SK Århus i torsdag.  Det ble en glimrende start på kampen og Vipers tok initativet i de første minuttene og etter 20 minutter var stillingen 11-4.
De siste 10 minuttene av 1 omgang reduserte danskene 5 ganger uten at Vipers scoret, så stillingen til pausen var 11-9.
2 omgang ble derimot en stor nedtur og danskene åpnet forrykende og scoret 5 nye ganger.  Deretter var det jevnt helt inn til slutten av kampen, men jentene i rosa klarte ikke komme helt ajour og sluttresultatet ble 21-19.  Kun 2 spillere får et lite pluss i margen etter dagens kamp og der var Marta Tomac og Tonje Refsnes.