Stang ut – Vipers

Stang ut

på hele sørlandet!

Noen uker er ikke like festlige som andre. Etter å ha møtt avisoppslag om at «Sørlandet ruler håndballen», måtte både damer og herrer, fra både Arendal og Kristiansand, innse at selv om man ruler, så er ikke det ensbetydende med at man ruller over enhver motstand. Onsdag så vi at serieleder Arendal røyk ut av cupen for førstedivisjonslaget Follo. Samtidig ble cup-eventyret like kort for herrene fra KIF, da de fikk juling av Kolstad. Så da måtte jo håndballfrelste sørlendinger sette sin lit til at damene skulle slå fjorårets serietoer, Glassverket.

Utgangspunktet for kampen var bra. Bortimot fulle tribuner, og to lag som begge gikk ut i hundre. Etter seksten minutter var det scoret 20 mål, og stillingen var 10 – 10. Og lagene, de byttet på å ligge i føringen. Men så skjedde sånt som ikke skal skje. Gjestene fikk et par mål som Vipers ikke svarte på, og fram til pause klarte aldri Vipers å hente inn forspranget. Dermed gikk lagene i garderoben med ledelse 16-14 til Glassverket.

Etter pause ble det ikke mye lysere. Glassverket, og spesielt en i overkant tent Jeanett Kristiansen, dro fra vertene. Jevnt og trutt puttet Drammens-jentene, og i samme takt ble Vipers’ avslutninger preget av mer og mer stress. Istedenfor å fullføre angrep, slik de skal, satt publikum igjen med følelsen at mange skudd ble løsnet så fort Glassverkets mål var i syne.

Dermed fikk dagens fantastiske 1434 tilskuere se at det var gjestene som tok seieren. Som seg hør og bør i Kristiansand denne uken. 24 – 31 ble sluttresultatet. Og toppscorer ble nevnte Jeanett Kristiansen, som viste at hun ligger an til å bli minst like god som storesøster Veronica. Landslagsspilleren som har fartstid fra både Vipers og Glassverket, og som nå har dratt til Danmark, hvor hun spiller for FC Midtjylland. Så får vi trøste oss med at vi i løpet av en sesong må gå på et og annet tap. At det da skjer mot fjorårets sølvvinner, og foreløpig serieleder, det er ikke helt galt.

Uavhengig av hva som skjedde på parketten, så var det publikum som i dag banens beste! For et trykk gjennom 2x 30 minutt! Vipers takker alle frammøtte for en fantastisk stemning og oppbakking. Og vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake til neste hjemmekamp. Den spilles søndag 4. oktober, 18:00. Da kommer Oppsal på besøk fra hovedstaden.