FOR EN DEILIG SEIER!!! – Vipers

FOR EN DEILIG SEIER!!!

Slår Byåsen med 1 mål i Trondheim!

Jeanett avgjør kampen for oss med scoring i aller siste sekund! Hun scorer sitt 12. spillemål for dagen og vi vinner thrilleren over Byåsen 26-25!!
Vi har nå slått to medaljekandidater borte!
3 seire av 3 mulige. For en start!!

Nidarøhallen 21. september 2016

BYÅSEN – VIPERS KRISTIANSAND 25 – 26 (13-12)

Sanne Bak 1

Byåsen ledet 13-12 til pause etter en litt rotete førsteomgang. Men jentene i rosa greide å kneble alle kontringsforsøk til Byåsen og når de ikke får de lette målene er det mulig å spille jevnt med de, selv på bortebane. (Byåsen var uten tap på hjemmebane under hele fjorårssesongen).
Byåsen gikk direkte opp i 14-12 i andre omgang, men så fulgte en fenomenal periode hvor bortelaget vant 6-0 og gikk opp i ledelse 18-14. Jeanett og Thorey var helt outstanding i andre omgang med hhv 7 og 4 spillemål.
Kenneth sendte ut Marta som indianer mot Emilie Arntzen og skapte utrygghet hos Byåsen. Men en utvisning gjorde at Byåsen fikk to raske scoringer og fikk etterhvert kontakt med oss igjen.
Byåsen utlignet til 22-22 etter 25 minutter og kampen var jevn de siste 5 minuttene.
Thorey lagde 3 av de 4 siste scoringene. Byåsen gikk ut med frimerke på både Marta og Jeanett og da ble det rom for den fantastiske høyrekanten vår fra Island.
Emilie Arntzen utliknet til 25-25 ti sekunder før slutt.
Men med hurtig avkast og en rask avslutning fra Jeanett så halte vi i land nok en ett-målsseier på bortebane!
En spennende kamp med det best tenkbare resultatet.
Gratulerer til jentene våre og trenerteamet! For en start på sesongen!