Det holdt ikke helt inn for Vipers. – Vipers

Det holdt ikke helt inn for Vipers.

Buducnost tok over føringen i andre omgang og er videre i Champions League.

Lørdag 18. november 2017.

Vipers gjorde periodevis en veldig god kamp mot Buducnost lørdag kveld!   Godt hjulpet av en redningsprosent på 60 fra Katrine Lunde førte Vipers hele førsteomgang og ledet fortjent til pause.  I andre omgang gikk det lengre perioder mellom hver scoring samtidig som Buducnost fikk bedre uttelling på skuddene sine.  En periode på ti minutter uten scoring ødela seiersmuligheten for Vipers og det betyr at Buducnost er videre i Champions League mens Vipers skal spille i EHF-cupen etter jul.

Vipers startet kampen i 7 mot 6 spill og tok kommandoen fra start.  Vipers stod godt i forsvar og spilte disiplinert i sitt angrepsspill og var foran mellom to og fire mål hele omgangen gjennom etter bl.a. mange praktredninger av Katrine Lunde og god skyting av Linn Jørum Sulland (5) og Emilie Hegh Arntzen (4).  Til pause var Vipers foran med to mål, 13-11.

I andre omgang snudde kampbildet men Vipers holdt Buducnost til 15-15 etter 6 minutter spilt.  Så fulgte en 10-minuttersperiode uten scoringer og hjemmelaget ledet med 6 mål etter 18 minutter.  Mot slutten gikk Vipers tilbake til 7 mot 6 og spiste innpå ledelsen, men det holdt ikke helt inn og det ender med 26-23 seier til Buducnost.

CHAMPIONS LEAGUE I MONTENEGRO 18. NOVEMBER 2017.

BUDUCNOST – VIPERS KRISTIANSAND    26 – 23   (11-13)