Best Event

Skrevet av NTH

Om oss

Best Event AS har som målsetting å være best på event og en naturlig samarbeidspartner  for næringslivet og organisasjoner. Vi har lang erfaring og et stort og bredt nettverk. Dette gjør at vi har fleksible samarbeidspartnere og en utmerket organisasjon, som gjør at vi kan levere alt fra prosjektledelse på store eventer til mindre samlinger. Vi vil være tilstede hele veien, fra kontakten skapes til arrangementet er gjennomført og evaluert. Dette for å gjøre jobben enklest mulig for deg som kunde.

Vår visjon:
Vi skal være det beste og mest attraktive eventfirmaet gjennom å skape gode opplevelser og inntrykk for våre kunder. Dette gjør vi gjennom nærhet til våre kunder, og ved å skreddersy våre arrangementer så unike som mulig.

Vår målsetting:
Vi har som mål å være en av Norges ledende leverandører på event.

Våre verdier:
Tilgjengelig, profesjonelle, Kreative