Lørdag 17. og søndag 18. januar – Vipers

Lørdag 17. og søndag 18. januar

Har du lyst til å oppleve ungdomshåndball på topp nasjonalt nivå, så må du stikke innom Tinntjønnhallen lørdag 17. og søndag 18. januar. Da arrangeres nemlig den nasjonale Bringserien i Tinntjønnhallen, og det blir spilt totalt seks kamper denne helgen. I tillegg til «vårt» lag Vipers J16, så får vi besøk av Sotra (utenfor Bergen), Charlottenlund (Trondheim) og Runar (Sandefjord).

Bringserien for J16 består av i alt 48 lag fordelt på tre avdelinger. De fire beste lagene fra hver avdeling møtes til et sluttspill på Østlandet i slutten av april, og skal vi dømme utfra dagens tabell, så ligger våre jenter svært godt an. Laget topper avdeling to med full pott (12 poeng) og en målforskjell på imponerende 179 – 94.

Komplett tabell finner du her: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=22901

–       Vi har hatt seks flotte kamper så langt i Bringserien, og hvis vi tar med oss de tre kampene vi spilte i kvalifiseringen, så har laget virkelig imponert så langt, sier Anne Johnsen som er hovedtrener for disse talentfulle jentene. Anne har med seg Tore Løvland som assistenttrener på dette laget.

Den tøffeste motstanderen Vipersjentene møter denne helgen er nok Runar. Sandefjordlaget har et godt lag, og ligger for øyeblikket på femteplass med ett tap. Kampoppsettet for helgen er som følger:

Lørdag 17. januar

12.00   Vipers – Runar

13.30   Sotra – Charlottenlund

16.30   Runar – Charlottenlund

18.00   Vipers – Sotra

Søndag 18. januar

10.00   Runar – Sotra

11.30   Vipers – Charlottenlund

Vipers J16 består av totalt 17 spillere fra samarbeidsklubbene Søgne og AK-28. Ni av spillerne er fra Søgne, mens åtte av spillerne kommer fra AK-28. Sammen trener disse jentene sammen to dager i uka, mens de trener sammen med sine respektive klubber de to andre dagene i uka. I regionsserien spiller de som Søgne og AK, og da lagene møttes til dyst før jul, endte det «heldigvis» uavgjort 17-17.