SommerIntervjuet: Marta Tomac – Vipers

SommerIntervjuet: Marta Tomac

Bli bedre kjent med Marta Tomac

Alder: 24

Posisjon: Playmaker

Nasjonalitet: Kroat (snart norsk)

Favorittspiller: Ivano Balic

Favorittmat: Alt fra restaurant Roko Opatija

Favorittfilm: The Intouchables

Slapper helst av med på fritiden: Hva? Har vi fritid?

Kan ikke leve uten: Rettetanga

 

Hvilke klubber har du spilt i før du kom til Vipers?

Jeg har vært i Selbu, FK Aarhus og Byåsen.

Hva er ditt inntrykk av laget?

Jeg synes det er et spennende lag med snille og gode jenter. Alt virker profesjonelt, seriøst og spennende både rundt laget og i administrasjonen.

Hva er ditt inntrykk av trener Gunnar Pettersen?

Gunnar er en kar med masse erfaring, og han har mye nytt å lære meg. Jeg opplever en trener som hele tiden er interessert i å gi spillerne tilbakemeldinger og få oss til å reflektere over spillet vårt. Det fungerer bra for meg, og jeg synes det er veldig bra.

Hva synes du om Kristiansand?

Jeg skulle ønske det var litt mer sol her! Det har ikke vært den sommeren jeg har hørt om på Sørlandet. Det er en veldig fin og koselig by med åpne mennesker. Jeg er kanskje den som alltid stiller i shorts og korte ermer, enten vi er på land eller sjø, og sånn sett kunne jeg nok ønsket meg noe varmere vær. Det er lettere å bli kjent med folk her enn flere andre steder. Både Tall Ships og Havnepøbben hvor jeg jobbet noen skift har gjort det lettere å treffe nye folk.

Hvilke forventninger har du til deg selv og laget kommende sesong?

Jeg er en person som stiller krav til meg selv, og forventer at jeg skal bidra med klokt og godt spill slik at vi presterer jevnt godt som lag. Jeg drømmer om medalje, og håper vi kan få til det allerede i år. Dersom alle er skadefri tror jeg det er mulig å nå langt. Det kommer selvsagt også litt an på de andre lagene, men dersom ting går som vi håper og tror bør det være mulig.

Vipers hadde størst publikumsøkning forrige sesong. Er det noe du vil si til publikum foran kommende sesong?

Bli med på moroa, og still opp i Aquarama. Vi har store mål for sesongen som kommer, og er avhengige av å se publikum i hallen. Det trenger vi for å prestere opp mot vårt beste!