Harvey`s er med videre! – Vipers

Harvey`s er med videre!

Byens sportsbar er klar for sitt andre år som sponsor, noe som er gledelig for alle med hjertet i Vipers. Det betyr nemlig noen fordeler for deg som supporter!

– Det er passende at byens sportsbar involverer seg i en fremadstormende identitet som Vipers. Vi håper dessuten å kunne bidra til økt interesse rundt klubben, og håndball generelt i Kristiansand, sier daglig leder på Harvey’s, Kristofer Eastwood.

Samarbeidet med Harvey’s, som i 2016 går inn i sitt 19. leveår, passer som hånd i hanske for Vipers. Det betyr nemlig følgende:

* Du kan når som helst, syv dager i uken, bestille en “Vipers-burger” på Harvey’s. I tillegg til at du får 20% rabatt, så får klubben også kr 15,- pr. burger du bestiller! Harvey’s har vunnet flere priser for sine hjemmelagde burgere, og lanserte dessuten nylig ny meny: http://goo.gl/7rRA5z

* Vi får et naturlig og dedikert samlingssted under bortekamper, med prioriterte lydsoner utifra behov og oppmøte. Denne tilretteleggingen gjør det lettere for oss å følge bortekampene sammen, alle er velkommen!

* Harvey’s øker sin satsing også på annen håndball, både landskamper og ligaer fra inn- og utland for damer og herrer. Dersom du lurer på program, sendeskjema, åpningstider eller annen informasjon – så finner du alltid dette oppdatert på www.harveys.no (dagens program på tavlen “2day” og de neste datoene på kalenderen).

– Dette øker totalopplevelsen for Vipers og alle våre supportere, og vi er veldig fornøyde med at Harvey’s er med videre. Nå er det bare å bestille Vipers-burger så ofte som mulig, den er med god grunn kåret til byens beste, appellerer Morten Løvø i Vipers entusiastisk.

Avtalen innebærer også at spillere og ansatte i Vipers vil besøke og benytte seg av de mange tilbudene på Harvey’s. Vi oppfordrer supportere, øvrige sponsorer og andre til å gjøre det samme! Uansett om formålet er god mat og drikke, shuffleboard, bortekampene til Vipers, lønningstreff eller andre arrangementer så er Harvey’s et desidert førstevalg i bybildet.

 

VipersBurger