Vipers enkelt videre til kvartfinalen i NM! – Vipers

Vipers enkelt videre til kvartfinalen i NM!

Thorey banens beste!

Cup er cup og alt kan skje, men det eneste som kunne minne om dramatikk var at kampen ble ett minutt forsinket da Sakura måtte bytte fra sort til blå trøye før dommerne ville blåse i gang kampen. Det nærmeste vi kom en cupbombe i Aquarama i kveld var 0-0 da kampen ble blåst i gang. Derfra og ut omgangen storspilte Vipers. Sanne og Thorey så ut til å konkurranse seg imellom om hvem som kunne flest varianter av trickskudd fra kantene. 21-5 til pause og et fyrverkeri av en første omgang.

Etter pause roet tempoet seg betraktelig. Vipers «vant» andreomgangen 11-8. Andreomgangshøydepunkt var utvilsomt scoring etter «dobbelflyver» da Ulrika legger opp for Vilde som så spiller tversover til Kristin som setter ballen.

Thorey kåret til banens beste. Strålende førsteomgang, laber andreomgang. Likevel ingen fare og ingen vits i å slite seg ut. Ny kamp allerede til søndag. Da kommer Opsal til Aquarama til kamp klokka 18.00. Det bør du også gjøre.

Mål Vipers:

Karoline Olsen 2, Thorey Rosa Stefansdottir 7, Sanne Bak Pedersen 4, Kari Brattset 5, Kristin Nørstebø 2, Mathilde Kristensen 1, Vilde Kaurin Jonassen 2, Mona Bruskeland 3, Hanna Ulrika Olsson 2 og Jeanett Kristiansen 4

Mål Fredrikstad:

Anett Andersen 1, Frida Kjuus Christiansen 5, Melanie Maria Felber 2, Louise Karlsson 2, Pernille Huldgaard Christensen 1, Nadja Grozdanic 1 og Karoline Elise Syversen 1

Vi møter Byåsen borte den 28 oktober i kvartfinale i NM!