Skadesituasjonen i Vipers. – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

Skadesituasjonen i Vipers.

Litt om spillerne som trener alternativt for tiden.

.
8. mars 2017.

 

VILDE JONASSEN

Fotograf: Terje Refsnes.

– Jeg fikk skadet tommelen på trening.  Jeg stod i forsvar og kolliderte med en spiller som kom i fart og ballen slo opp i tommelen min. Jeg fikk et lite brudd i det ytterste leddet i tommelen i skuddarmen. Jeg hadde forhåpninger om å være tilbake i spill etter en måned, men nå har jeg vært ute i over 2 måneder.

– Bruddet har hatt problemer med å gro så det er vanskelig å si hvor lenge jeg er ute. Jeg har nå fått oppløftende nyheter om at leddet endelig har begynt å vise tegn til sammenføyning, altså at det gror.

– Jeg håper jeg er klar til sluttspillet. Det er ikke så mye annet jeg kan gjøre enn å la tommelen få hvile slik at det gror. Men jeg sitter ikke stille av den grunn! Jeg trener fysisk hver dag og får god oppfølging av fysisk trener Ole.  Jeg tenker jeg ikke kan dvele ved skaden og vet at jeg ikke kan gjøre noe for at det skal gro fortere. Jeg får bare tenke at jo bedre jeg trener nå, desto bedre rustet er jeg for å spille håndball igjen.

 

ANNICK LIPMAN

Fotograf: Terje Refsnes.

– Siste torsdag tråkket jeg over på trening. Vi var i målvaktsoppvarming og det var en ball som rullet tilbake ut av mål som jeg tråkket på. Vi har vært på sykehus og tatt røntgenbilder, og det er konstatert at det ikke er brudd. Nå venter jeg på MR, som jeg skal ta på fredag.

– Foreløpig vet vi ikke sikkert hva som er galt så jeg vet ikke hvor lenge jeg blir borte fra håndballspill.
Inntil jeg vet mer prøver jeg bare å holde i gang ankelen med litt bevegelighet, men har fortsett vondt i den. Jeg går også på krykker. Jeg måtte melde forfall til den nederlandske landslagssamlingen nå i mars siden jeg fortsatt ikke kan gå på foten. Jeg håper jeg er raskt tilbake!

 

KRISTIN NØRSTEBØ

Fotograf: Terje Refsnes.

Kristin pådro seg en lyskestrekk på håndballtreningen tirsdag i forrige uke. Hun trener alternativt nå, med mye rehabøvelser.
Foreløpig er det uklart når Kristin er spilleklar.

 

.