Varmefag Kristiansand har signert som ny B2B-partner! – Vipers

Varmefag Kristiansand har signert som ny B2B-partner!

Stikk innom den flotte butikken i Barstølveien 5 D

Varmefag forhandler solide merkenavn som Contura, Rais, Morsø, Norsk Kleber, Brunner og TermaTech. Her finner du noe for en hver smak og lommebok, og kvalitet står alltid i høysetet!

Hos oss finner du dyktige fagfolk som hjelper deg med å finne det produktet som passer både hjemmet ditt og lommeboken din. Våre flinke montører hjelper deg også med montering og innmuring, trygt i henhold til forskriftene.

Hvis du er på nettsidene vår og ser en modell du liker, kan du sende oss en forespørsel. Pass på å gi oss litt informasjon om hvor i hjemmet peisovnen skal stå, hvor gammel boligen er og hva slags type bolig du har. Det er med på å avgjøre hvilken type ovn du bør ha.

Velkommen innom oss!

http://varmefagkristiansand.no