Jeanett Kristiansen toppscorer for Norge mot Frankrike. – Vipers
Jeanett Kristiansen. 0 A-landskamper. Foto: Svein-André Svendsen/NHF.

Jeanett Kristiansen toppscorer for Norge mot Frankrike.

Norges rekrutter tapte 24-30 mot Frankrike fredag kveld.

.
18. mars 2017.

– Jeg er på samling i Frankrike med rekruttlandslaget denne uka, forteller Jeanett Kristiansen.  – Vi bor på samme hotell som A-landslagsjentene som spiller Golden League.  Det er utrolig godt og koselig å få være med søster Veronica igjen!  Vi hadde en treningsøkt sammen med de på onsdag.
– Jeg synes det alltid er gøy på samling, sier Jeanett.  – Alltid noen nye fjes og noen jeg ikke har vært på samling med tidligere. Det er koselig å se jentene igjen, og fint å bli kjent med de nye som er på samling. Man får ett annet inntrykk av personen når man også er sammen med de utenfor banen. Heldigvis positivt inntrykk, påpeker Jeanett.

Foto: John Vint.

– Det er mange gode og forskjellige spilletyper på samlingen. Det er morsomt å se.  Vi er foreløbig ikke så samspilte så det kan være litt utfordrende å time spillet. Men vi gjør så godt vi kan og blir bedre for hver økt. Treningene er ikke så harde på denne samlingen siden vi også spiller kamper, da skal vi ha nok energi til det også.

– Denne uka har vi stått opp rundt 9-tiden og spist frokost, forteller Jeanett. – Deretter er det morgenøkt rundt 11, før lunsj rundt 12.30.  Så har vi et lett måltid rundt 15-tida før trening/kamp. På kvelden spiser vi middag i sammen.  Vi er også sosiale hver kveld, sitter og skravler osv.

– Vi spilte kamp mot Frankrike fredag kveld. Det ble  dessverre tap 24-30.  Men vi er spillere som aldri spiller sammen til vanlig, da er det ikke normalt og plutselig slå ett fransk rekruttlag som virkelig så ut som de hadde hatt mange treninger sammen, forklarer Jeanett. – De er utrolig dyktige til å løpe i kontra. Og de gir seg ikke i duellene før dommeren blåser. Dette er noe vi nordmenn kan bli flinkere til synes jeg!

– I denne første kampen mot Frankrike spilte jeg 15 minutter i hver omgang og hadde 7 scoringer, fordelt på 4 straffer og 3 angrepsmål. Det er ny kamp søndag kl 11 på morgenen, da skal vi ta revansj, avslutter Jeanett Kristiansen bestemt.
.