– Vi står overfor den tøffeste utfordringen som er mulig i Norge. – Vipers
Sølvjubel! Foto: Terje Refsnes.

– Vi står overfor den tøffeste utfordringen som er mulig i Norge.

Vipers spiller sesongens siste seriekamp mot Larvik onsdag.

.
29. mars 2017.

 

Vipers Kristiansand reiser til Boligmappa Arena og spiller sin siste seriekamp denne sesongen.  Motstander er seriemester Larvik og kampen spilles onsdag 29. mars kl. 18.00.  Kampen om de to øverste plassene ble avgjort i helga med Larvik-seier 37-27 over Sola og med Vipers sin oppvisningsseier 40-20 over Glassverket.

Larvik får utdelt sine gullmedaljer onsdag mens Vipers fikk sine historiske sølvmedaljer utdelt av generalsekretær i Norges Håndballforbund Erik Thomas Langerud i Aquarama på søndag.

Foto: Terje Refsnes.

– Etter søndagens prestasjon står vi overfor den tøffeste utfordringen som er mulig i Norge, forteller trener Kenneth Gabrielsen til vipers.no. – Larvik borte er som regel ikke overkommelig motstand for noen norske lag.

– Vi var gode på søndag, ingen tvil om det!  Det blir spennende å se hvor mye energi vi har tappet  både i kampforberedelser før Glassverket-kampen og spenningen som var bygd opp i forkant. Vi lyktes 100% med det meste vi foretok oss og det var en enorm lettelse og glede i etterkant av kampen.

 

– Med en sølvmedalje i serien har vi sikret oss en forholdsvis enklere inngang til sluttspillet, sier Kenneth.  – Vi har allerede rettet fokuset mot sluttspillet.

– Kampen i morgen blir for oss et referansepunkt med tanke på hva vi har prestert den siste perioden. Klarer vi å mobilisere for nok en god kamp eller er vi fornøyd med hva vi har gjort i seriespillet.

– Vi har selvfølgelig et ønske om å avslutte seriespillet med en god kamp. Om Larvik tillater det får vi se på onsdag, forteller en ydmyk Kenneth Gabrielsen.

Foto: Terje Refsnes.

 

 

.