– Vi skal gjøre det vanskelig for Sola! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Vi skal gjøre det vanskelig for Sola!

Kenneth Gabrielsen tror på mange scoringer for hjemmelaget søndag i Aquarama.

.

22 april 2017.

 

– Vi skal gjøre det vanskelig for Sola! innleder trener Kenneth Gabrielsen.

– Trener for Sola, Knut Ove uttalte dette i media etter onsdagens kamp hvor vi vant 27-21:

«De løp oss litt i senk tidlig i den første omgangen, men vi fikk justert dette rimelig greit utover omgangen. Og vi viste på slutten av omgangen at vi slett ikke lå noe tilbake for dem rent spillemessig, forklarer Sola-trener Knut Ove Joa»

 

– Etter at vi i felleskap har fått evaluert onsdagens oppgjør  og sett noen klipp fra kampen så var vi enige om at det ikke var Sola som var den største trusselen, forteller Kenneth. –  Vi hadde 21 tekniske feil. Og det er unormalt mye for oss å være.  Vi ligger i snitt på 11,7 tekniske feil pr kamp.

– Det blir viktig at vi har mer disiplin i spillet vårt i morgen.  Det blir viktig for oss å skape den riktige dynamikken i løpsbanene våre.

– I kvartfinalekampen på onsdag var etablert forsvar og Sakura Hauge bra. – I fremoverspillet jaget vi det unormalt mye opp.
Med litt mer is i magen i morgen så burde vi få mer valuta for godt forsvars- og målvaktsspill, oppsummerer Kenneth.

 

– Men for all del, Sola har kvaliteter i laget som vi må se opp for.  Nøkkelen i morgen er disiplin og struktur i spillet.  Da kan vi fort stå med 35 mål fremover, tror Kenneth Gabrielsen.

 

Tilleggsopplysning:
Vipers vant bortekampen i Åsenhallen 27-21 på onsdag.  Vipers har 6 måls forsprang før kamp nr 2 spilles søndag 23. april i Aquarama.
Det betyr det at Sola må vinne med  7 mål for å være sikret videre avansement.    Bortemålsregelen gjelder hvis Sola vinner med 6 mål.

 

.