– Jeg trives veldig godt så langt! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

– Jeg trives veldig godt så langt!

Emilie Hegh Arntzen om de første ukene som Vipers-spiller.

8 juli 2017.

 

– Jeg bodde mine første ni år på Stord, etter det bodde jeg i Skien frem til jeg var 20, forteller Emilie Hegh Arntzen (23) til vipers.no.   Så har jeg bodd i Trondheim i 3 år og nå har jeg akkurat flyttet til Kristiansand.

 

– Jeg begynte å spille håndball da jeg var rundt 8 år. Som junior har jeg spilt på Stord, Gulset og Herkules. Spilte litt overalt, men mest bakspiller og litt på linja. Jeg spilte på juniorlandslaget (LK 94/95) i 5 år og deltok i 4 mesterskap med dem.

 

Som seniorspiller har jeg spilt i Gjerpen, Byåsen og nå Vipers. Når det gjelder min beste opplevelse som klubbspiller så ligger opprykket til 1. divisjon med Gjerpen ganske høyt, sier Emilie. – Det er noe helt spesielt å oppnå noe med sine beste venninner. Sølvet i eliteserien med Byåsen er også et høydepunkt.

– Med landslaget så er EM-gullet og OL-bronsen høydepunktene.

Emilie Hegh Arntzen.  Foto: Svein-André Svendsen/NHF.

– Jeg syns det noen ganger er litt unødvendig mye fokus på at jeg er datter av en tidligere landslagsspiller. Det hun har prestert er jeg selvfølgelig veldig stolt av, men det er noe som har skjedd før min tid og som jeg aldri har hatt så mye fokus på. Jeg vil ikke si det er noe negativt for hun har jo mange nyttige råd og komme med om jeg trenger det, og det er jeg veldig glad for.

 

–  Jeg har alltid sagt at så lenge jeg har spilt mot Vipers har publikummet vært med på å lage en utrolig god atmosfære i hallen, skryter Emilie.-  Jeg gleder meg veldig til å spille på lag med dem!

Emilie Hegh Arntzen og Malin Aune.

 

– CL-kvaliken blir enormt spennende. Jeg gleder meg utrolig masse og håper vi klarer dette på hjemmebane. Jeg har ikke hørt så mye om det tyrkiske eller hviterussiske laget, men jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en tøff helg, sier Emilie.

– Podravka vet man er bra, så hvis vi skulle ende opp med å møte dem tror jeg det kan bli en veldig bra håndballkamp.

 

– Situasjonen er litt spesielt for min del nå. Jeg sliter litt med overbelastning i knærne så jeg har ikke vært med på noen håndballtreninger enda, noe som er veldig kjedelig, forteller Emilie. – Jeg gleder meg veldig til å forhåpentligvis komme igang med håndballen igjen i august.

– Utenfor banen trives jeg veldig godt så langt. Det er en herlig gjeng og vi finner på mye gøy sammen.

 

 

.