Juniorlandslaget LK98 klar for mellomspillet i EM! – Vipers
Karoline Olsen, Kenneth Gabrielsen, Eline Fagerheim.

Juniorlandslaget LK98 klar for mellomspillet i EM!

Karoline Olsen og Eline Fagerheim møter Nederland tirsdag og Ungarn onsdag i mellomspillskamper.

31 juli 2017.

 

Juniorlandslaget LK98 har gått videre fra innledende pulje under EM i Slovenia og er klar for mellomspillet mot Nederland tirsdag 1. august
kl. 17.00 og Ungarn onsdag 2. august kl. 17.00.

I de innlendende kampene ble det tap 15-23 mot Russland og seier mot Kroatia 25-20 og mot Makedonia 40-20.  Karoline Olsen spilte venstrekant alle tre kampene mens Eline Fagerheim stod hele kampen mot Kroatia.

 

Kampene i mellomspillet streames på ehfTV.com:
http://www.ehftv.com/int/livestream-calendar/2017/august

 

KAROLINE OLSEN.   Foto: Terje Refsnes.

 

– I første kamp spilte vi mot Russland, forteller Karoline Olsen. – Vi visste på forhånd at det ble en veldig tøff kamp, men at det ville være en stor fordel å vinne kampen. Resultatet endte 23-15 til Russland.

– Jeg startet ikke, men spilte ca halve kampen og scorte 3 mål. Det var kjipt å tape, men greit å komme i gang og kjenne litt på det varme klimaet i hallen.

 

– Den andre kampen vi spilte var mot Kroatia – en kamp vi var nødt til å vinne for å komme videre til mellomspillet, forteller Karoline. – Vi fikk vår første seier i mesterskapet og vant kampen 25-20. Det var utrolig deilig. Denne kampen startet jeg og scoret 4 mål. Hadde et par dumme bom jeg gjerne skulle ha satt, men ellers er jeg fornøyd.

 

– Siste kampen i gruppespillet var mot Makedonia. En viktig kamp i forhold til det å komme videre til mellomspillet, men også en kamp vi burde vinne.

– Det klarte vi og resultatet ble 40-20, sier Karoline fornøyd. – Angrepsspillet var, som resultatet tilsier, veldig bra. Forsvarsspillet var også bra til tider, men vi ble litt utålmodige og slurvete i blandt og slapp kanskje inn litt flere mål enn nødvendig.

– Jeg spilte halve kampen og satte 3 av 4 skudd. Nå gleder jeg meg til mellomspillet der vi møter Nederland på tirsdag og Ungarn på onsdag. Det blir to veldig tøffe kamper, men jeg mener vi har mulighet til å slå begge lagene på en god dag!

– Klarer vi å vinne begge kampene er det store muligheter for plass i en semifinale. Gjør vi ikke det blir det plasseringskamper, forklarer Karoline Olsen.

 

ELINE FAGERHEIM.    Foto: Terje Refsnes.

 

– Til mesterskapet reiser vi med tre målvakter og i de innledende kampene har vi fått igang alle tre, forteller Eline Fagerheim. – Sofie Ege Grønlund spilte første kamp mot Russland, jeg spilte den andre mot Kroatia og Rakel Gåra Alvern spilte siste innledende mot Makedonia.

– I kampen mot Kroatia fortsatte vi det gode forsvaret som vi også hadde i Russlandkampen. Jeg spilte hele kampen og hadde en del viktige redninger i midten av andre omgang. Det var godt å få litt selvtillit som jeg kan ta med meg inn i mellomspillet.

 

– Vi har tidligere spilt mot Nederland som vi møter i første kamp i mellomspillet. Tidligere har vi vunnet 3 av 4 kamper, men Nederland er et lag vi må være 100% på for å kunne slå.

– Vi går inn i mellomspillet med en god følelse og har mulighet til å slå både Nederland tirsdag og Ungarn onsdag, sier en optimistisk Eline Fagerheim.

 

 

 

.