Klart for talentsamling for Emma, Veriana og Martine! – Vipers

Klart for talentsamling for Emma, Veriana og Martine!

Intervju med regional landslagstrener Endre B. Fintland om samlingen.

Fra venstre:  Emma Lindal, Veriana Veliqi, Martine Kårigstad Andersen.  Foto: Gerd Corrigan.

 

3 august 2017.

 

I neste uke reiser tre spente spillere fra Våg 2002-laget på Talentsamlingen 2017 i Skien.  Emma Lindal, Veriana Veliqi og Martine Kårigstad Andersen.

Vi har tatt en prat med regional landslagstrener Endre B. Fintland som vet hva som venter jentene på denne samlingen.

 

Endre B. Fintland til venstre.

 

– Ansvarlig for Talentsamlingen i Skien er de sentrale landslagstrenerne fra LK 2002, Tonje Larsen og Tore Johannessen, forteller Endre B. Fintland. – Jeg er med som regional langslagstrener fra regionen i tillegg til en målvaktsressurs og fysisk trener fra regionen.

– Samlingen skal være i Skien, hvor treningene skal foregå i Skienshallen.

 

Mandag 7. august er det fysisk trening, inkl Beep test.
Tirsdag 8. august er det to håndballøkter.
Onsdag 9. august er det en fysisk økt + en håndballøkt.
Torsdag 10. august er det en håndballøkt.

 

– I tillegg til trening vil være ulike møter, blant annet møte med landslagstrenerne og mental trening, forteller Endre.

– Det blir spennende å se hvor nivået ligger på denne samlingen. Jeg var fornøyd med talentsamlingen vi hadde for region Sør-vest i Stavanger før ferien.

– Jeg tror at de spillerne jeg og Anita Bergsvik har tatt ut fra region Sør-vest til å delta på denne samlingen vil hevde seg bra, men igjen, så er jeg usikker på nivået til de andre regionene, sier Endre.

– Det er sikkert åtte jenter fra vår region som er veldig spent på hvordan dette blir.

Endre B. Fintland til høyre.

 

– Fra Agder er følgende spillere tatt ut: Veriana Veliqi, Martine Kåringstad Andersen og Emma Lindal fra Våg, Sara Berg Olsen fra Trauma og Celina Vatne fra Grane.
– Fra Rogaland er følgende spillere tatt ut: Emilie Hamre fra Forus og Gausel, Maren Langø fra Hinna og Maria Staven fra Sunde.

 

– Som regional landslagstrener for region Sør-vest håper jeg selvfølgelig at noen av våre spillere peker seg ut positivt. De spillerne vi har tatt ut mener jeg besitter gode og ulike kvaliteter som vil kunne være spennende for et landslag, forklarer Endre.

– Kort forklart er min oppgave som regional landslagstrener å ha en oversikt over spillere i regionen som er født 2002.  Ta ut spillere til regionale landslagssamlinger, RUM-samlinger og bylagssamlinger. Med Bylaget skal vi spille NM i februar/mars.

– Med dette skal jeg være bindeleddet mellom landslagstrenerne for LK02 og Regionen/klubbene, sier Endre B. Fintland.

 

 

.