Klart for deltakelse i Skjærgårdslekene. – Vipers
Jeanett Kristiansen. Foto: Terje Refsnes.

Klart for deltakelse i Skjærgårdslekene.

Vipers og Våg J18 spiller første kamp i morgen fredag.

10 august 2017.

Skjærgårdslekene er en eliteturnering som arrangeres i oppkjøringsperioden hver sesong.  Kampene spilles i haller i Tønsberg og på Nøtterøy 11.-13. august 2017.

I det innledende gruppespillet møter Vipers Storhamar i morgen fredag og Stabæk og Gjerpen lørdag.
Våg Jenter 18 møter Haslum fredag og Bækkelaget lørdag i sine innledene kamper.

JEANETT KRISTIANSEN. Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg gleder meg veldig til Skjærgårdslekene, sier Jeanett Kristiansen. – Det blir godt å få spille kamper igjen. Man får samme slags cupfølelse som da en var liten, varmer opp ute og løper i ganger. Det er morsomt! Og man begynner (ihvertfall jeg) alltid og tenke tilbake på da man var liten – hva som var så gøy, og hvorfor man begynte med håndball!  Jeg er veldig takknemlig og glad for at jeg får drive med det jeg elsker.

– Vi har hatt mange spillere på landslagssamlinger både i juni, juli og august, så vi er lite samspilte, forteller Jeanett. – Vi må bruke Skjærgårdslekene godt.  Heldigvis skal vi også til Danmark og spille treningskamper mot gode lag der, så vi får kjørt oss før seriestart!

– Hovedfokuset i Skjærgårdslekene er å bli mer samspilte håper jeg, og at vi får utnyttet kampene godt i forhold til det vi skal bli best på. Men vi går selvfølgelig på banen for å vinne hver kamp.  Jeg tenker at Storhamar-kampen fredag blir veldig gøy, spennende og tøff! Gjerpen og Stabæk skal vi slå, mener Jeanett.

 

– Vi skal overnatte hos svigerforeldrene til Linn alle sammen, så jeg håper vi får gode madrasser siden vi skal sove på gulvet, ler Jeanett.  – Det blir helt sikkert bra, og alle jentene er profesjonelle og vet selv hva som skal til for å forberede seg best mulig til kamp.

 

KARINE EMILIE DAHLUM, Våg J18.   Foto: Terje Refsnes.

 

– Jeg gleder meg til å spille Skjærgårdslekene, forteller Karine Emilie Dahlum. Det er første gang Våg J18 deltar i turneringen så jeg er spent på å se hvor nivået ligger.  Vi bruker Skjærgårdslekene som oppkjøring mot Lerøykvalifiseringen i september.

– Vi tar en kamp av gangen, sier Karine Emilie. – Jeg tror vi har gode muligheter så vi får se. Vi møter nok tøff motstand som er den beste treningen vi kan få.

– Vi begynte med fellestreninger 31. juli. Fra 3.-5. august var vi på treningsleir i Danmark hvor vi spilte to treningskamper. Nå er vi fullt i gang med del 2 av sesongoppkjøringen, forteller Karine Emilie.

 

– Vi stiller noe redusert i helga pga skader.  Om det vil få noen betydning er vanskelig og si, men vi mangler to sterke bakspillere. Håper Mathilde Flo Hjetland er tilbake til sesongstart og at Laureta Veliqi blir frisk så fort som mulig. Vi har fått noen nye spillere med gode kvaliteter, så jeg tror det blir bra. Mathilde skal spille høyrekant og bruker venstrearmen for å spare høyre skulder som er skadet.

– Vipers spiller også i Skjærgårdslekene og har deltatt før og gjort det bra. Vi kommer nok til å se noen av kampene. Det er alltid like gøy å se de spille! sier Karine Emilie Dahlum.

Karine Emilie Dahlum og Laureta Veliqi.

 

 

 

.