– Vi må levere fra DAG 1. – Vipers

– Vi må levere fra DAG 1.

Kenneth Gabrielsen er klar på at Vipers skal levere allerede fra første serierunde.

 

16 august 2017.

 

– 18 dager til seriestart. 24 dager til Champions leauge kvalik, begynner trener Kenneth Gabrielsen.

– Hvor blir dagene av?

 

– Jeg synes ikke det er lenge siden vi sto litt slukøret etter finaletapet mot Larvik i Bergslihallen i slutten av mai.  Når en driver med toppidrett går tiden ekstremt fort. Nå er snart alt igang igjen.

– Mye har skjedd siden slutten av mai. Vi har mistet noen fantastisk dyktige spillere og fine mennesker. Vi har også fått inn noen fantastisk dyktige spillere og flotte mennesker. Sånn fungere toppidretten, forteller Kenneth.

 

– Ja er det bare 18 dager til seriestart. Det kan faktisk ta nattesøvnen fra de fleste trenere. De vanlige tankene kommer;
– Rekker vi å være godt nok forberedt ?
– Har vi fått trent godt nok?
– Har oppkjøringen vært optimal i henhold til hva laget trenger?

 

– Å få et godt svar på det er alltid vanskelig, sier Kenneth. – Det eneste vi blir målt på er resultater. I Vipers holder det ikke med tilfeldige resultater lenger.  Vi må levere fra DAG 1, det er sånn toppidretten fungerer.

– Det vi skal gjøre de neste 18 dagene er meget avgjørende for at vi skal kunne prestere fra DAG 1.

 

– Hva gjør vi de neste 18 dagene?

– Vi skal spille 5 kamper, mot Gjerpen, Silkeborg, FC Midtjylland, Randers og NM-kamp mot AK 28.

– Vi kommer til å ha nok av fysiske økter forhåpentligvis og  et tilstrekkelig antall håndballøkter som tilsier at vi skal stille godt nok forberedt når det starter.

 

– Det viktigste er å holde et høyt nivå på alle økter, forklarer Kenneth. – Og klarer vi å holde spillerne friske så ser dette meget bra ut.  Min største bekymring er om spillerne får nok hvile.

 

– Vi har en stall foran denne sesongen som har et vanvittig potensial. Vi har en fin miks med unge sultne spillere og noen i midtsjiktet som har begynt å ta steget helt opp.

– Og ikke minst så er vi så heldig å ha spillere som har vunnet ALT!!   OL, VM , EM , CL og i tillegg har de vunnet masser av gullmedaljer i de klubblagene de har hatt tilhørighet til.

 

– Vi begynner å bli attraktive både blant  fans, media og samarbeidspartnere.  Det er rett og slett helt fantastisk hvordan alle i klubben jobber for å legge ting til rette for laget.

– Terje Marcussen og alle rundt han gjør en meget god jobb for at vi skal få muligheten til å sy sammen et slagkraftig lag som kan være med å kjempe om titler kommende sesong.

 

– Min største bekymring er som nevnt at totaltbelastingen inn mot seriestart blir for høy, forteller Kenneth.  – Vi har noen få spillere som ikke har andre gjøremål enn å spille håndball. Men nesten alle spillerne har jobb eller skole i tillegg så dagene er ekstremt tøffe for veldig mange.

– Det må vi trenere og klubbledelse ha forståelse for.  Så det er viktig at vi prioriterer helt rått de neste 18 dagene, poengterer Kenneth Gabrielsen.

 

 

Foto:  Terje Refsnes.

 

.