29-målsseier i Bærum! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

29-målsseier i Bærum!

Vipers overtok tabelltoppen etter en god kamp mot Stabæk.

20 september 2017.

Tredje serierunde i Nadderud Arena 20. september 2017.

STABÆK  –  VIPERS KRISTIANSAND   17 – 46   (8-21)

Linn Jørum Sulland 10 (BB)
Jeanett Kristiansen 7
Tonje Refsnes 6
Pernille Wang Skaug 5
Emilie Hegh Arntzen 4
Malin Aune 4
Vilde Jonassen 3
Mathilde Kristensen 3
Kari Brattset 2
Karoline Olsen 2
Kristin Nørstebø
Katrine Lunde
Eline Fagerheim

 

Linn. 10 målsscorer og kåret til Banens Beste spiller.

 

Vipers tok tidlig føringen.
3. serierundekampen mot Stabæk hadde en kamputvikling som vi har sett flere ganger denne sesongen.  Motstander holder følge de første 5 minuttene, Stabæk var med frem til 2-2.  Så tar Vipers over og øker ledelsen sakte men sikkert.

7-3 ledelse etter ti minutter blir til 14-6 foran etter tjue minutter.  Spillerne virket skjerpet og Kenneth kan rullere på spillerne i større grad denne sesongen.  Til pause var Vipers 13 mål foran, hvor Katrine Lunde og Linn Jørum Sulland var spesielt hvasse de første 30 minuttene.

Katrine Lunde god.
I andre omgang var Vipers fortsatt spillesugne og dominerte kampen totalt.  Stabæk hadde kun en scoring i en timinutters periode hvor Katrine Lunde var helt umulig og tok det som kom av skudd.

Mange mål i ankomst.
Vipers scorte 46 mål. Tjue av disse kom i kontringer eller ankomstfasen.  Tempo i spillet begynner å sette seg og Vipers taklet favorittstempelet de hadde inn mot denne kampen eksemplarisk.  Jevn god innsats fra hele spillergruppa og scoringene er jevnt fordelt på 10 spillere.

 

 

Foto: Terje Refsnes.

– Når vi møter lag som vi er bedre enn, så er det viktig at vi får utbytte av de kampene, sier Kenneth Gabrielsen.  – Dette blir et viktig fokus for oss fremover.  Når vi møter de lagene som ikke er fullt så hvasse er det viktig at vi holder konsentrasjonen oppe.

– Om vi slipper oss ned bare 10-15%, det er mange mål, så det er viktig at vi legger ned den jobben som skal til.

– Jeg er veldig fornøyd med kampen mot Stabæk i dag.  Vi scorer jo 46 mål og det sier sitt.  Vi slipper kanskje inn litt mange mål  Men det blir mange ballkontroller.

– Jeg ser selvsagt strålende fornøyd med den prestasjonen som vi gjør i dag, det blir litt rot innimellom, men det har ikke så mye å si egentlig når totalen blir så god, sier Kenneth.

 

 

– Vi hadde fri i helgen og fikk fylt på godt med energi alle sammen, forteller Mathilde Kristensen.  -Vi fikk to gode treninger før denne kampen og jeg synes vi hadde god fokus på kampen.  Pausen i helgen gjorde oss spillesugne.

– Det blir en tilvenning for oss denne sesongen at vi får mange kamper på kort tid og at vi hele tiden må omstille oss til de forskjellige arenaene.  Jeg tenker at vi skal ha fokus på hver eneste kamp.

– Vi kan ikke tenke at dette gjør vi med venstrehånden, vi skal være fullt fokusert på å ta hjem seieren.

– I dag hadde vi fokus og fikk løpt masse, selvfølgelig er det feil som vi skal forbedre.  Vi hang litt etter i forsvarsspillet innimellom og de fikk noen enkle mål, så det er alltid noe vi kan arbeide med.

– Men det ble en stor seier og en fin kamp av oss. Vi scorte masse mål i dag og holdt et ok nivå, avslutter Mathilde.

 

– Jeg synes vi jobber bra hele kampen selv om vi leder ganske tidlig, så står vi på.

– Vi gjør det vi skal i forhold til det vi vet at Stabæk vil komme med. Er egentlig veldig fornøyd  med at alle som kom innpå gjorde det bra, så det er gøy.

– Vi hadde få tekniske feil og egentlig ingen downperioder i kampen, kommenterer en glad Katrine Lunde.

 

 

.