Seier til Vipers i treningskamp! – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

Seier til Vipers i treningskamp!

Vipers tok i mot Gjerpen til kamp i AQ tirsdag kveld.

Tirsdag 19. desember 2017.

 

Vipersjentene var i spillehumør da de tok i mot Gjerpen til treningskamp i Aquarama tirsdag kveld.  Det endte med seier 38-20 etter ledelse
17-10 til pause.  Jeanett Kristiansen ble toppscorer med 9 mål.  Eline Fagerheim stod hele kampen og gjorde en veldig god figur med bl.a to strafferedninger og en redningsprosent tett opp i mot 40.

 

– Vi har trent mye på ulike avtaler i det siste og hadde fokus på det og fikk kjørt igjennom de i denne kampen, forteller Eline Fagerheim.

– Vi hadde også biip-test rett foran kampen.  Det er den hardeste oppvarmingen vi har hatt noen gang, smiler Eline.  Men jeg tror kanskje det var litt greit også, vi var litt slitne før kampen og fikk kjenne litt på den følelsen.

 

– Jeg var eneste målvakt og fikk stå hele kampen.  Synes det gikk ganske bra, sier Eline.  Jeg er egentlig veldig fornøyd og det var gøy å få gode tilbakemeldinger etter kampen.

 

– Vi startet kampen bra og ledet 7-2 etter ti minutter.  Så ble det litt jevnere før vi dro i fra igjen.  Vi rullerte en del på laget, men jeg følte egentlig hele tiden at vi hadde full kontroll.  Vi kjørte raske avkast og hadde god uttelling i angrepsspillet.

– Det er lenge siden vi har spilt kamp så vi var spillesugne i dag.  Det var ingen som ga seg og alle jobbet veldig bra, skryter Eline Fagerheim.

 

TRENINGSKAMP I AQUARAMA 19. DESEMBER 2017.

VIPERS KRISTIANSAND  –  GJERPEN   38 – 20  (17-10)
Jeanett Kristiansen  9
Linn Jørum Sulland  8
Tonje Refsnes  5
Mathilde Kristensen  5
Vilde Jonassen  4
Pernille Wang Skaug  3
Kristin Nørstebø  2
Malin Aune  1
Kristine Lunde-Borgersen 1

 

– Det ble en litt annen inngang på dagens treningskamp i kveld, forteller Kenneth Gabrielsen. – Vi gjennomførte en beep-test med forholdsvis gode resultater.

– Kampen var bra der vi ledet 17-10 til pause og vant tilslutt 38-20.  Det var gøy å se at Eline spiller en meget god kamp, sier Kenneth fornøyd. Hun står 2×30 min i denne kampen. Katrine og Sakura har juleferie etter VM spill. Det samme gjelder Kari og Emillie.

– Ellers syns jeg alle våre spillere gjør en meget god kamp. Utbytte ble bra der vi fikk trent en god del på samhandling. I morgen tidlig kjører vi en ren sparringsøkt med Gjerpen før vi tar en velfortjent juleferie alle sammen, sier Kenneth.