– Vi er ikke fornøyd med det vi presterer i dag – Vipers

– Vi er ikke fornøyd med det vi presterer i dag

Tap i Åsenhallen i siste seriekamp for Vipers.

Onsdag 18. april 2018.

 

Lot spillere hvile
Kenneth Gabrielsen lot Katrine Lunde, Kristine Lunde-Borgersen og Malin Aune stå over denne sesongens siste seriekamp.  Kampen var betydningsløs både for Vipers og Sola, all den tid Vipers allerede er seriemester og Sola var på kvalikplass uavhengig av kveldens resultat i Åsenhallen.

Kenneth Gabrielsen valgte å starte med spillere som normalt er i førstesekseren og hvor Emilie Hegh Arntzen var tilbake som midtback.

 

 

Tap i Åsenhallen
Sola hadde 10 strake serietap før møtet med Vipers.  Seiersmålet ble satt inn få sekunder før kampslutt, noe som betyr at laget har slått både nr 1 og 2 på tabellen denne sesongen, men må likevel altså spille kvalifisering mot Rælingen for å beholde plassen i eliteserien.

Vipers var i ledelse 17-19 i starten av andre omgang og hadde også ettmålsledelse etter 21 minutter.  Men hjemmelaget avsluttet omgangen best og kunne juble for seier over seriemesteren.

 

 

Skuffet over å tape
– Vi har for så vidt spilt mange kamper og de har kommet tett, men vi vil er likevel ikke fornøyd med det vi presterer i dag, medgir trener Endre B. Fintland rett etter kampslutt.  – Selv om vi har spilt mange kamper og serien er avgjort, legger han til.  – Så det er klart at vi er litt skuffet over å tape mot Sola.  Så kan det godt være at det har vært mange utladninger på kort tid, men som sagt, vi er likevel ikke helt fornøyd med dette.

– Vi hadde Katrine, Kristine og Malin hjemme for de var nødt til å hvile, men ellers stilte vi mannsterke og vi så friske ut i beina på oppvarminga, sier Endre.  Men vi finner rett og slett ikke rytmen hverken fremover eller bakover.  Sola har spilt mange jevne kamper men de har ikke i de siste kampene greid å bikke det i sin favør.  Men det klarer de i dag, avslutter han.

 

 

 

Siste serierunde Åsenhallen 18. april 2018

SOLA – VIPERS KRISTIANSAND  28 – 27  (15-15)

Linn Jørum Sulland  8  (BB)
Kari Brattset  6
Jeanett Kristiansen  4
Emilie Hegh Arntzen  4
Tonje Refsnes  2
Karoline Olsen  1
Vilde Jonassen  1
Kristin Nørstebø  1
Mathilde Kristensen
Pernille Wang Skaug
Marta Tomac
Lina Marie Jensen
Sakura Hauge
Eline Fagerheim

 

KAMPUTVIKLING  SOLA – VIPERS

1 omg:  1-0  *  3-1  *  3-3  *  6-3  *  8-5  *  10-6  *  12-10  *  14-12  *  15-15

2 omg:  15-16  *  17-19  *  20-19  *  23-21  *  25-23  *  25-26  *  27-27  *  28-27

 

STARTOPPSTILLING VIPERS

Målvakt:  Sakura Hauge
Venstrekant:  Vilde Jonassen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Emilie Hegh Arntzen
Høyreback:  Linn Jørum Sulland
Høyrekant:  Pernille Wang Skaug
Linjespiller:  Kari Brattset

 

 

Alle foto:  Peter Tubaas