Vipers sterke defensivt i toppkampen! – Vipers

Vipers sterke defensivt i toppkampen!

11 målsseier på Hamar.

.

Onsdag 19. september 2018.

 

Vipers Kristiansand gjorde en god kamp defensivt mot Storhamar i det TV2-sendte oppgjøret på Hamar onsdag kveld.  Vipers fikk sin fjerde seier på rad i seriespillet.

 

Starten på kampen var jevnspilt med Storhamar i føringen 3-2 etter 9 minutter.  Så fulgte en god forsvarsperiode av Vipers som gikk i ledelse 3-7.  Resten av omgangen var Vipers mest målfarlige og gikk til pause med sjumålsledelse, 7-14.  Henny Reistad, Silje Waade og Jeanett Kristiansen viste god målteft de minuttene de fikk spille i angrep.  En sterk forsvarsinnsats av Vipers som holdt Storhamar på lave 7 scoringer.  Katrine Lunde gjorde 10 redninger de første 30 minuttene.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen.

 

Vipers fortsatt å øke forspranget utover i andre omgang.  Det ble en del bomskudd i kampen, men laget scorte likevel 30 mål.  Trener Ole Gustav Gjekstad ønsket å se en defensiv trygghet i oppgjøret mot Storhamar og spillerne fulgte opp dette.  Laget holdt en av medaljefavorittene til under 20 scoringer.  Kampen endte med 11-målsseier 30-19.

 

Foto: Stian Bye Høgsveen

 

Katrine Lunde sa dette til TV2 etter kampen:
– Ja det var gøy i dag!  Dette var bare en kamp av flere, men vi var veldig glad for at vi spilte som vi gjorde. Vi hadde mye fart og mye vilje, så håper jeg vi kan ligge på topp så lenge som mulig.  Jeg synes vi er gode, vi har mange gode spillere.  Vi har den fordelen at vi kan kjøre tempo en hel kamp.  Vi har mange gode vi kan bytte med.  Det er en av våre sterke sider.

 

 

Ole Gustav Gjekstad sa dette til TV2 etter kampen:
– Vi står bra defensivt og Katrine står meget bra i mål.  Vi har masse å gå på framover, vi slurver som bare det i hele kampen.  Likevel lager vi 30, det sier litt om potensialet.  Fremover må vi få ut mer i det offensive spillet og være mer nøyaktige når vi skal inn i Champions League.  På den ene siden er jeg veldig fornøyd med 11-målsseier, vi kjemper og sloss.  Men vi må være mer effektive i det vi gjør.  Litt blandede følelser etter denne kampen.    Vi skal holde beina trygt plantet på gulvet, det blir mange tøffe kamper i Norge fremover.

 

 

Foto: Terje Refsnes.

 

SERIEKAMP I BOLIGPARTNER ARENA 19. SEPTEMBER 2018

STORHAMAR – VIPERS KRISTIANSAND  19 – 30  (7-14)

Linn Jørum Sulland  7
Henny Reistad  6
Emilie Hegh Arntzen  4
Silje Waade  4
Jeanett Kristiansen  3
Hanna Yttereng  3
Malin Aune  1
Marta Tomac  1
Sunniva Andersen  1
Karoline Olsen
Tonje Refsnes
Mathilde Kristensen
Vilde Jonassen
Eline Fagerheim
Katrine Lunde

 

KAMPUTVIKLING  STORHAMAR – VIPERS

1 omg:  1-0  *  1-2  *  3-2  *  3-7  *  5-7  *  7-10  *  7-14

2 omg:  7-15  *  9-17  *  10-20  *  11-23  *  14-27  *  15-29  *  19-30

 

Foto: Terje Refsnes.

 

STARTOPPSTILLING 1. OMGANG
Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Vilde Jonassen
Venstreback:  Emilie Hegh Arntzen
Midtback:  Henny Reistad
Høyreback:  Linn Jørum Sulland / Silje Waade forsvar
Høyrekant:  Malin Aune
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

STARTOPPSTILLING 2. OMGANG
Målvakt:  Katrine Lunde
Venstrekant:  Sunniva Andersen
Venstreback:  Jeanett Kristiansen
Midtback:  Marta Tomac
Høyreback:  Linn Jørum Sulland
Høyrekant:  Silje Waade
Linjespiller:  Hanna Yttereng

 

 

Hovedbildet av Katrine Lunde er fotografert av Stian Bye Høgsveen.