– Det handler om å nullstille – Vipers

– Det handler om å nullstille

Intervju med Vilde Jonassen.

.

Tirsdag 16. oktober 2018

 

Vipers Kristiansand møter Tertnes i Hauklandshallen i morgen onsdag.  Kampstart er kl. 18.30.  Dette er den sjette seriekampen for Vipers, som er eneste klubb med full pott etter fem kamper.  Snittmålscore pr kamp så langt er 32-19.

 

Da Vipers var i Hauklandshallen til seriekamp for ganske nøyaktig ett år siden (11.10.2017) vant hjemmelaget 26-25.  I den kampen scorte Linn Jørum Sulland 6 mål, Emilie Hegh Arntzen 5 mål, Jeanett Kristiansen 3 mål, Vilde Jonassen 2 mål og Tonje Refsnes 2 mål.

 

Venstre kantspiller Vilde Jonassen forteller at spillerne er ferdig med opplevelsene i Ungarn og at videomøte og treningen i dag var veldig bra.  Vipers er klar til kamp i Bergen i morgen. 

 

Vilde Jonassen

 

Kampen i Ungarn i forrige uke
«Vi hadde en lang reise via Stavanger til Budapest, men det gikk fint.  Vi bodde på et fint hotell og fikk god mat.  Vi fikk trent godt og fikk ladet godt opp til kamp.  Vi kjempet oss inn i kampen igjen etter at vi lå under med sju mål.  Kjipt at det gikk som det gikk mot slutten, men vi tar med oss det vi gjorde bra og nå er vi revansjelystne.»

 

Nullstille
«Resultatet i kampen i Ungarn var en skuffelse, men nå har vi sett på kampen og gått igjennom den, og vi er ferdig med den.  Det handler om å nullstille.  Det virker som at jentene klarer det, alle virket veldig bra fokusert i dag.  Så det virker ikke som det er et problem med tett kampprogram og at vi skal gjøre en god kamp mot Tertnes også selv om den spilles midt imellom to Champions Leaguekamper.  Jeg synes alle var friske på trening og i bra humør, så jeg kan ikke si at mye kamper har påvirket oss foran denne kampen.»

 

Føler seg pigg
«
Nå har vi fått reisen ut av bena og vi skal fly til Bergen i morgen, så det kommer til å gå fint.  Det er ikke så mye belastning det.  Vi er klar til å møte Tertnes vi.  Har hatt en god trening i dag og gått igjennom litt forskjellig.  Sett litt på ting vi skal forandre fra kampen i helga, så nå er vi klar for Tertnes.  Et bra videomøte og vi fikk en god trening med bra trøkk.  Vi har sett på litt mottrekk mot Tertnes, så det var bra.  Vi tar en kamp av gangen.  Vi har fokus på Tertnes nå, vi er klar for denne kampen.  Vi føler oss pigge, det blir gøy å dra til Bergen og møte Kristin.  Vi skal klinke til.»

 

Photo: Siofok

 

Vinne dueller
«Vi ønsker fremstå med fart og styrke i Hauklandshallen i morgen, vi skal gjøre vårt beste.   Vi skal jobbe med å være i tøffe i forsvar, øve på den tøffheten som må til i Champions League, den vil bruke også nå.  Tertnes har mye fart i beina, så vi må flytte på beina i forsvar og være tøffe.  Være sterke der og bruke farta vår fremover.»

 

Gøy å møte Kristin
«Det blir litt spesielt å spille i mot Kristin Nørstebø, men kanskje enda mer spesielt for henne som møter hele Vipers, vi møter jo bare en.  Det blir veldig gøy å møte Kristin, hun er en veldig god venninne av meg.  Jeg gleder meg til å se henne, det blir både gøy og rart.»

 

Liker hvordan Vipers utvikler seg
«Det er utrolig gøy å spille håndball, det har det alltid vært.  Ekstremt gøy å spille viktige Champions Leaguekamper når det er så trøkk i hallen, du kjenner den ekstra gnisten når du opplever noe sånt.   Det er selvfølgelig mer alvor nå kontra da vi spilte i Karusshallen, men det er også mye mer å spille for. Jeg har hatt det gøy hele veien i Vipers, men det er ekstra gøy nå.  Det er høyere nivå nå, mer fokus og mer dedikerte folk, jeg liker veldig godt hvordan Vipers har utviklet seg og hva vi er på vei i mot.»

 

 

Hovedbildet fotografert av Siofok