– Det blir deilig med hjemmekamp! – Vipers

– Det blir deilig med hjemmekamp!

Intervju med Linn Jørum Sulland foran CL-oppgjøret mot FTC.

.

Fredag 16. november 2018.

 

Det er kvelden før høstsesongens siste Champions Leaguekamp.  Linn Jørum Sulland og Vipersspillerne ønsker å forbedre bortekampen mot FTC og har brukt fredagskvelden til å se det første oppgjøret om igjen.

 

 

14 dager på reisefot
«Det tar jo på å reise så mye, men det er deilig nå å ha hjemmekamp på slutten, at vi ikke skal reise denne helgen.  Vi har jo visst om disse kampene og denne perioden og da har vi tatt hensyn til det ved trening og ved å sette av tid til hvile i mellom.

 

Hatt kortere tid til å forberede kamp
«Det er alltid en jobb å forberede seg til en ny kamp så når vi har mindre tid fordi vi reiser så mye så blir det lite tid til noe annet.  Sånn er det jo alltid når en skal spille kamp, man må forberede seg.  Du må sette av tid til kampforberedelser og da er det lite tid til annet.  Det går i forberedelser til kamp, soving og spising.  Og så er det ny kamp.»

 

Har gjort jobben
«Vi har taklet disse 14 dagene veldig bra.  Vi har gjort gode kamper i Champions League og spilt to greie midtukekamper her i Norge hvor vi gjør den jobben vi skal.  Og det har gitt full pott det.»

 

Foto: Svein Strømberg

 

Har vært med på dette før
«Mange av oss var igjennom en Champions Leaguesesong i fjor og vi lærte nok mye av det.  I tillegg har vi fått inn en trener som har vært med på dette før og vet hva som skal til.  Han regulerer bl.a. belastning ut i fra det og det har fungert bra.»

 

Kampforberedelser
«I kveld er det kampforberedelser og da sitter man og ser på forrige kamp mot det samme laget.  Så nå er jeg akkurat ferdig med å se FTC borte.  Vi spiller ikke akkurat bra den første omgangen men vi er faktisk nære å ta poeng for det.  Så jeg føler vi har mye å gå på der.  Det samme gjelder egentlig de første kampene både mot Bietigheim og Bucuresti. Det skjer et eller annet med oss og vi tar store steg til siste halvdel, så jeg håper vi kan ta enda nye steg i morgen og slå FTC.»

 

 

Spiller om viktige poeng
«Kampen i morgen blir veldig tellende i forhold til poeng som tas med videre så det er en veldig viktig kamp.  Og når du ser hva vi gjorde i bortekampen så er det ganske mange ting vi kan gjøre bedre i morgen, så det skal være ganske greit å kunne heve seg fra den kampen.»

 

 

Hovedbildet av Linn er fotografert av Terje Refsnes.