Power – Vipers

Dette er POWER

Selv om POWER er en ung aktør, strekker vår historie seg helt tilbake til 1962. Da gikk 46 norske elektroinstallatører sammen og dannet et grossistselskap som senere ble kjent som Expert.

I 2017 skiftet Expert AS navn til POWER International AS. Med nytt navn fikk vi også et nytt liv, og gjorde store endringer i selskapet. Vi investerte i et helt nytt butikkkonsept med bedre størrelse, beliggenhet og sortiment. I løpet av få år hadde vi snudd resultatet fra minus til pluss over hele Norden og vi var klare til å vokse videre og gjenvinne det svenske markedet med oppkjøpet av MediaMarkt Sverige.

POWER består i dag av 269 varehus og 6000 ansatte i Norge, Finland, Danmark og Sverige – og vi vokser raskest i Norden. Kjeden eies primært av to driftige norske gründere som også står bak konsernene AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS.

I dag er POWER Nordens nye elektronikkgigant og vi ønsker alltid å være et skritt foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave samtidig som de gir den beste kjøpsopplevelsen for kundene.

Vårt mål er å skape en sunn og lønnsom bedrift som sikrer trygge arbeidsplasser for nåværende og fremtidige ansatte. Dette skal vi gjøre gjennom effektive løsninger som kommer våre kunder til gode – og med minst mulig negativ påvirkning på samfunn og miljø.

Navn:
Ole Marius Årmot