Finaleplassen kan sikres – Vipers

Finaleplassen kan sikres

I kveld tar Vipers-jentene den korte turen østover til Larvik, og etter storseieren i Aquarama forrige uke kan finaleplassen i sluttspillet sikres etter kun to kamper av semifinaleserien.

Som sagt ble ikke det første oppgjøret i Kristiansand spesielt spennende. Vipers tok tidlig føringen og Larvik ble halsende etter fra første sekund. Timålsledelsen til pause vitnet om hvor stor forskjellen hadde vært på lagene de første 30 minuttene. Etter hvilen var det dog Larvik som scoret flest mål, og til slutt ble seiersmarginen på 9 mål.

Tomas Hlavaty og Katrine Lunde har fortsatt ikke tapt en kamp i norske turneringer denne sesongen. Fortsetter den rekka i kveld?

Seieren i Aquarama var Vipers’ fjerde seier over Larvik denne sesongen. Begge seriekampene, og semifinalen i NM, endte med seier til de rosa. Noe av det som har vært mest imponerende er hvordan Hlavaty og Vipers-jentene har nøytralisert Larviks store styrker. Sett bort fra seriekampen i Aquarama har Maja Furu Sæteren, årets store målscorer i norsk håndball, blitt holdt under snittet sitt pr kamp om vi snakkker scoringer. Vestfoldingene har også slitt med å få til samspillet mellom bakspillere og linjespillere.

De rosa superjentene reiser til Larvik med en nesten full tropp, og Anna Vyakhireva returnerer etter sykdommen som holdt henne ute fra den første semifinalekampen. Kampen ser du på TV2 sine flater fra klokken 18:15