Personvernerklæring – Vipers

Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Vipers Kristiansand sine nettsteder, billettsystemer, Facebook-sider, kampanjeverktøy, CRM-systemer og andre steder hvor vi samler inn informasjon om personer. Vipers Topphåndball (org. no. 992 938 250) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: vipers.no med undersider, vipershandballskole.no og de kampanjesider vi lager. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Vipers Topphåndball. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Vipers Topphåndball samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

 • Firmanavn
 • Kontaktperson/person
 • Firmaadresse/fakturaadresse/adresse
 • Telefonnummer og e-postadresse
 • Informasjon om din bruk av nettsiden og hvilke interesser du har for håndball.

Hvordan informasjon innhentes?

Vipers Topphåndball samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til informasjon rettet mot dine interesser for håndball.

Eksempel på skjema:

 • Kontaktskjema
 • Når man ønsker å prøve et produkt eller tjeneste
 • Ved kjøp av produkter, billetter eller tjenester på våre nettsider
 • Ved påmelding til konkurranser, håndballskoler, arrangementer mv.
 • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev o.l. på e-post.

Formålet med informasjonen som innhentes

 • For å kunne gi tilgang informasjon om Vipers Topphåndball
 • For å kunne sende relevant informasjon
 • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet lagres i våre systemer (pt. Eyego, TicketCo)

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Vipers Topphåndball pr. e-post. Du kan også selv slette informasjon gjennom link nederst i de utsendelser vi sender ut.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Vipers Topphåndball kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av CMR-løsningene. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Vipers Topphåndball.

Rettigheter

Som bruker av Vipers Topphåndball sine produkter og tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Vipers Topphåndball ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon +47 38 11 11 90
post@vipers.no
Vipers Topphåndball
P.B 485
4664 Kristiansand