NM-kamp i Sukkevannshallen – Vipers

NM-kamp i Sukkevannshallen

Tirsdag 1. oktober spilles det en ny runde i NM. 2. divisjonslaget Godøy tar turen fra nordvestlandet for å spille om en kvartfinalebillett. Kampen spilles i Sukkevannshallen der vår samarbeidsklubb Randesund IL står for arrangementet. Billetter kjøpes i døra, og alle sesongkortinnehavere kommer naturligvis gratis inn.

Vipers Kristiansand har vunnet NM ved de seneste syv anledningene, og det er ingenting som tilsier at de rosa er fornøyd med den rekka. Kongepokal nummer åtte kan sikres i romjula, og det er naturligvis et mål for Vipers-jentene. Med seksten lag igjen i turneringen spisser det seg virkelig til, og med seier over Godøy er det kun tre hindre igjen på veien mot edelt metall.

Bortelaget har slitt voldsomt i sesonginnledningen og står poengløse i sin 2. divisjonsavdeling etter tre spilte kamper. Det er også verdt å merke seg at deres to mestscorende spillere i serien ikke er med til Kristiansand, noe som gjør oppgaven, om mulig, enda tøffere for 2. divisjonslaget.

Vipers Kristiansand har hatt en etterlengtet pause den siste uka etter et veldig tøft kampprogram i sesonginnledningen. Noen spillere var borte på landslagsoppdrag, mens andre har fått hvile godt innimellom egentreningsøktene sine. Forhåpentligvis får vi se jenter kledd i rosa som sprudler over av spilleglede og entusiasme i den siste kampen før Odense gjester Aquarama til helga.

Kampen mot Godøy har avkast klokken 14:00, og vi oppfordrer folk til å benytte sjansen i høstferien til og ta med barn og unge på håndballkamp. Dette er en unik mulighet til å oppleve Vipers Kristiansand-stjernene på veldig nært hold.