Aleksander Kristiansen er ny operativ leder for Vipers Kristiansand – Vipers

Aleksander Kristiansen er ny operativ leder for Vipers Kristiansand

Vi har gleden av å presentere Aleksander Kristiansen som ny operativ leder i Vipers Kristiansand. Bergh Kristiansen har gått gradene i klubben, og har de seneste årene fungert som arrangementsansvarlig.

Aleksander har i praksis fungert som mye mer enn arrangementsansvarlig for klubben, og det er derfor naturlig at vi gir han en ny stilling som bedre gjenspeiler jobben han gjør, sier daglig leder Magnus Aglen.

Den operative lederen har et tett samarbeid med bade den komersielle lederen og de andre i administrasjonen. Den kommersielle lederen har ansvaret for å sikre god markedskontakt, og jobbe tett med sponsorer og samarbeidspartnere for å sikre inn tekter til klubben vår. Den operative lederen sørger for at klubben i etterkant etterlever kontrakter i vårt virke, samtidig som han, sammen med sitt team, koordinerer og gjennomfører arrangementer og drift etter standarden Vipers ønsker.

Jeg er utrolig stolt og ydmyk over å få denne muligheten. Nå har jeg vært i klubben i mange år, og jeg er kjempetakknemlig for all kunnskap jeg har tilegnet meg fra kollegaene jeg har hatt så langt. Både Magnus og Karl Magnus har jeg stor sans for, og jeg gleder meg til å kunne bistå dem på best mulig måte. Jeg lever og brenner for Vipers Kristiansand, og for meg er dette mer en livsstil enn en jobb. Nå må vi sørge for at alle, både spillere, de ansvarlige på sport, oss i administrasjonen, og styrene drar i same retning, og at vi spiller hverandre så gode som overhode mulig.

Vi ønsker Aleksander lykke til i sin nye stilling!

Aleksander Bergh Kristiansen (t.v) går inn i rollen som operativ leder i Vipers Kristiansand. Her sammen med daglig leder Magnus Aglen og kommersiell leder Karl Magnus Skretting (t.h)