Gamle kjente gjester Aquarama – Vipers

Gamle kjente gjester Aquarama

Da avkastet tas i lørdag klokken 16:00 vil det være mange tidligere kjente i aksjon hos Odense. Ragnhild Valle Dahl, Malin Aune, og Lysa Tchaptchet vil alle innta parketten, mens Ole Gustav Gjekstad vil stå på trenerbenken. Forhåpentligvis klarer Vipers, som Silje Waade sier med et smil rundt munnen, å sørge for at Gjekstad må klø seg litt i skjegget underveis i kampen.

DET OFFISIELLE KAMPPROGRAMMET KAN LASTES NED HER

Å treffe igjen Ole blir gøy. Jeg hadde han som trener her i mange år, og vi kjenner hverandre godt. Forhåpentligvis klarer vi å gjøre han frustrert. Da vet vi at fingrene kjapt havner i både skjegget og håret.

Odense er et godt lag. Det blir en tøff kamp mot et lag som har masse trykk i kontringene, og som har kvalitetsspillere over hele banen. Spesielt Thale Deila har vært veldig imponerende i det siste, og vi må være obs på både henne og de andre. Fotarbeidet vårt må være på topp, og både forsvarsspillet og målvaktene blir kjempeviktige.

Silje Waade

Odense har hatt en god start på Champions League. Ludwigsburg og Buducnost har blitt slått, mens det ble stortap borte mot Team Esbjerg i den andre kamprunden. Det gjør at danskene ligger på en foreløpig 3. plass i gruppe B. Etter Vipers sin start, med to tap og én uavgjort, finner vi de rosa på en 7. plass så langt. Men med bortekampene mot både Brest Bretagne og Györ unnagjort er det ikke utenkelig at Kristiansandslaget kan klatre på tabellen utover høsten.

Det er et bra lag vi møter, det er det ingen tvil om. For meg er det dog som alltid viktigst at vi gjør vår jobb. Vi må ha fokus på det vi kan gjøre noe med. Vi vet at Odense er gode til å kontre, og at vi må være gode til i omstillingfasen. Nå har vi hatt tre dager å forberede oss på, og jeg er sikker på at jentene kommer til å gjøre alt for og sikre to poeng.

Tomas Hlavaty

Kampen mot Odense har avkast klokken 16:00. Aquarama fylles opp og vi anbefaler at du sikrer deg dine billetter nå! Husk også prematcheventet vårt på Hartmanns Brygge der du kan komme i god kampstemning allerede fra klokken 12:00.