NM eventyret over – Vipers

NM eventyret over

Det ble et 10 måls tap i onsdagens kamp mot Tertnes.

Tertnes var nok en gang være for sterke for Vipers laget og dermed gikk videre semifinalen i årets NM.

Vipers fikk en god start i kampen, men resten av omgangen bar preg av personlige feil. Ved pause ledet Tertnes med sifrene 14-9.

Etter pausen startet igjen bra for Vipers og laget kom til flere sjanser. Men utover i omgangen kom igjen de personlige feil, som Tertnes og Linn Gossè straffet med et kontringsmål. Bortelaget trekker i fra og vinner kampen 20-30.

Linn Gossé viser hvorfor hun er så viktig for Tertnes laget med hele 12 mål.

«Så tæt på og alligevel så langt fra. Hvis vi vil være med i toppen og presse de beste lag, da må man ikke gjøre så mange personlige feil som vi gjør idag.. Nå må vi hjem i treningslokalet og jobbe knallhårdt frem mod neste kamp» sier assistent Louise Pedersen til Vipers.no