Der Sola ikke skinte – Vipers

Der Sola ikke skinte

<p>Vipers tok i dag turen fra et regntungt Kristiansand, med kurs for Sola. Etter bortetap for By&aring;sen, og to i overkant spennende hjemmekamper som har endt i uavgjort og seier, var n&aring; turen kommet til &aring; m&oslash;te Sola. Sola som kunne skilte med solide seiere i sine siste to kamper. &nbsp;P&aring; debattforumet til vg.no gikk alle forh&aring;ndstipsene i retning Vipers-seier, og det var jo tips vi som f&oslash;lger Vipers-jentene helst ville se g&aring; inn.&nbsp;</p>

Og det tok ikke mange minuttene før man så hvilken vei kampen ville gå. For Vipers fløt spillet fra avkast. Passningsspillet gikk som på skinner, skuddene gikk inn, og i mål holdt en meget god Sara Nirvander unna. Etter femten minutter, da Vipers ledet 5-9, lød det fra en ihuga Sola-supporter: -«KOM IGJEN JENTER, DE BEGYNNER Å BLI SLITNE»! Det var det sannsynligvis ingen andre enn nevnte supporter som hadde tro på. Slitne var de ikke, men de så ut som de gikk litt i hvilemodus. Hos begge lag florerte de tekniske feilene, og avslutningene kom fort og uten videre omtanke. Likevel kunne Vipers gå til pause med en velfortjent ledelse, 8-13.

Andre omgang ble kort fortalt spilt på samme vis som første omgang ble avsluttet. Tekniske feil, utålmodighet i angrep, og landslagstrener Thorir Hergeirsson oppsummerte det godt ved kampslutt; -«Om jeg ble klokere av dette? Ikke i det Det er flere typer bets du kan gjore i rulett online . hele tatt. Vi skal forvente mer i Postenligaen». Og ja, det skal vi! Trener Thomas Hørlyk la til at -«det blir aldri vakkert spill, når motstanderen går ut i mann-mot-mann». Og det har han jo rett i. Men det er fantastisk godt å se ta Vipers-jentene i år kan, selv på de dårlige dagene. For denne forestillingen er ikke mye å skrive hjem om. Men to poeng er to poeng. Og uten at kampen noen gang ble nevneverdig spennende, klatret Vipers opp til sjetteplass på tabellen. Og inn i en aldri så liten landslagspause tar Vipersjentene med seg masse godfølelse, og har bevist at det nykomponerte laget som møttes første gang for to måneder siden, er til å regne med.

Og for de som måtte lure, på Sola skinner ikke sola. På Sola falt regnet, om mulig enda tettere enn hjemme i Kristiansand.

Sola – Vipers 19-24 (8-13):