Tap med sifrene 23-22 i Drammen! – Vipers

Tap med sifrene 23-22 i Drammen!

En forferdelig start i 2 omgang!

Det var som kjent et spesielt oppgjør for flere i Vipers leiren.
3 spillere og trener kom reiste fra Drammen og ned til Sørlandet før inneværende sesong. Og det bar nok kampen litt preg av i starten. Det var litt «ta og føle» på hverandres nivå og ingen finspill. Lagene fulgte hverandre tett hele omgangen og Vipers var kun et mål bak med sifrene 11-10 da lagene gikk til pause.

De 8-10 første minuttene av 2 omgang blir kampen så og si avgjort. Glassverket går opp i en 16-10 ledelse før Kenneth la ned timeout kortet.
Det hjalp noe og med ca 10 min igjen var Vipers kun et mål bak 19-18. Men en teknisk feil gjorde at hjemmelaget igjen tok over og gikk opp til 21-18. En liten sluttspurt førte til at når sluttsignalet gikk i Drammenshallen gikk stod det 23-22 på måltavlen.

Neste hjemmekamper er førstkommende onsdag kl 20:00 mot Larvik i Aquarama!
Her blir det igjen stinn brakke og laget går for å revansjere tapet i Drammmen!