Et lite glimt av Sola – Vipers

Et lite glimt av Sola

Solid seier i onsdagens hjemmekamp!

Kampens første mål kom fra gjestene, og Sola  viste seg litt de første snaue 10 minuttene. Da var stillingen 5-5 og Vipers hadde vist nok gjestfrihet. De rosakledde økte forspranget jevnt og trutt frem til det stod 19-10 til pause. Karoline startet sin første kamp på venstre kanten og leverte fra første stund.

2 omgang begynte som den første, Sola scoret et par mål flere enn Vipers de første 10 minuttene, før Vipers igjen begynte å øke differansen i målprotokollen. Til slutt stod det 34-20 til hjemmelaget.

Kampen ender til slutt med sifrene 34 – 20 og en meget solid og overbevisende seier til hjemmelaget. Gjestene fra Sola var aldri i nærheten av å få med seg poeng vestover.
Kristin Nørstebø tok i dag jobben som flygeleder. Spilte opp både Jeanett og Karoline som scoret fra lufta og Kari kåret til banens beste Vipers spiller.

Alle lag har nå spilt 14 kamper og Vipers befester plassen på toppen av tabellen med to poeng mer enn Larvik.

Nå venter en meget spennende kamp hjemme mot København førstkommende lørdag kl 17:00. DER TRENGER VI ALL HJELP VI KAN FÅ SÅ KJØP BILLETTER I DAG!

Vipers Kristiansand (Våg Elite) 34 – 20 Sola