Seier også i årets andre treningskamp! – Vipers

Seier også i årets andre treningskamp!

I går, onsdag, møtte Vipers Kristiansand på nytt Volda HK under Håndballveka som arrangeres denne uka. I mandagens kamp vant de rosakledte 18-37, mens det i gårsdagens kamp ble mye jevnere.

Til pause ledet gjestene fra Sørlandet med 13-16, og assistenttrener Endre Fintland hadde følgende å si om innsatsen før pause:

Vi startet litt trått i denne kampen. Vi kom oss ikke helt opp i forsvarsspillet sånn som vi ønsker å gjøre. Det gjorde det vanskelig for oss å få fart i kontringsspillet og angrepsspillet vårt. Jeg syns i tillegg at Volda presterte mye bedre enn hva de gjorde i forrige kamp.

Etter pause løsnet det for Vipers, og det kampen endte med nimålsseier 33-24. Anna Vyakhireva viste seg nok en gang frem og ble kåret til kampens beste spiller, akkurat som hun ble på mandag.

Fintland fortsetter:

Vi fikk justert ganske mye til den andre omgangen. Jeg syns vi sto bedre i forsvar, vi tok duellene, og fikk løpt en del kontringer. Samtidig som vi fikk muligheten til å utforske litt forskjellige spillesystemer.

Anna [Vyakhireva] var kampens store spiller igjen. Ho viser klasse, og viser at ho tar systemer raskt og glir godt inn i spillet vårt allerede nå. I tillegg vil jeg trekke frem Julie Stokkendal Poulsen som gjorde en flott kamp i buret etter pausen.