Vipers Kristiansand støtter TV-aksjonen – Vipers

Vipers Kristiansand støtter TV-aksjonen

Det har blitt en tradisjon at klubben gjør en ordentlig innsats rettet mot TV-aksjonen, og 2024 er naturligvis ikke et unntak. I år går pengene som samles inn til kampen mot barnekreft gjennom arbeidet Barnekreftforeningen gjør. Gjennom 50 år har TV-aksjonen samlet inn over 11 milliarder kroner, og det har bidratt til å hjelpe mennesker over hele kloden.

Når et barn blir alvorlig sykt, rammes hele familien. Ofte må barnet reise langt for å få livsviktig behandling, og familien blir splittet i lange perioder. 

Familiehusene vil gi familier med alvorlig syke barn, uavhengig av diagnose, mulighet til å skape et hjem hjemmefra. Her kan de støtte hverandre gjennom en vond og vanskelig tid, og få etterlengtede pauser fra sykehusets alvorstunge korridorer. 

Barnekreftforeningen

I pausen av kampen mot Byåsen forrige uke var Helene Knutsen Fosso til stede i Aquarama, og hun holdt en flott appell og forklarte hvorfor det er viktig at Vipers Kristiansand er med som deltaker:

Det betyr enormt mye for TV-aksjonen at Vipers i så sterk grad engasjerer seg, gjennom å synliggjøre aksjonens viktige budskap i mange ulike kanaler, oppfordre folk til å melde seg som bøssebærere, og å oppfordre folk til å gi sine bidrag til årets TV-aksjon på vegne av Barnekreftforeningen. Vipers er én av TV-aksjonens viktigste støttespillere. Vi opplever at Vipers utviser et ektefølt og oppriktig engasjement på vegne av sakene vi hvert år representerer.

Vi er svært takknemlige for det energigivende samarbeidet vi har med Vipers, og vil takke Vipers så mye for at dere i så stor grad engasjerer dere, og at dere bidrar til å gjøre hverdagen enklere for barn som har blitt rammet av den verste av alle sykdommer.

Helene Knutsen Fosso

Vi er stolte av å være en bidragsyter til TV-aksjonen, og hele klubben håper at alle som har mulighet bidrar på den måten de har mulighet til. Enten i form av tid ved å bli bøssebærer, frivillig på en annen måte, gjennom å bidra økonomisk til spleisen som Vipers Kristiansand oppretter, eller ved å gi til bøssebærerne når de kommer på døra di kvelden søndag 20. oktober.