Nøvlinge Cup – Vipers

Nøvlinge Cup

Kamp mot FCM

En god kamp av oss hvor det er uavgjort til det er seks minutter igjen. Da får Lindy en tvilsom utvisning og FCM går i fra med tre mål. Dette klarer vi ikke å ta igjen og taper til slutt med 27-31.

Mye positivt fra hele laget hvor vi følger ett så godt lag som FCM i 55 minutter.

 

Kamp mot Leipzig

Denne kampen var vår dårligste i Danmark denne helgen. Vi begynner brukbart de første 20 minuttene men etter dette overtar Leipzig føringen i kampen og vinner til slutt 30-22.

 

Kamp mot Sønderjyske

Etter en dårlig kamp mot Leipzig måtte vi vinne med 16 mål mot Sønderjyske for å ta 2.plassen i gruppen. Vi vinner 31-21 og spiller en god kamp, men dessverre holdt det ikke til kamp om 3.plassen. Vi spiller en god kamp og vinner fortjent.

 

Kamp om 5.plassen mot Odense

Denne kampen er jevn og etter 2×30 minutter står det 27-27. Det blir da ”første lag som lager to mål” og vi vinner 29-27 etter mål av Emma og Lindy. Et slitent Vipers lag med Birgit, Michelle, Louise og Janicke ute med småskader vinner mot Louise sin gamle klubb.

 

Nøvlinge turneringen 2010 er vi brukbart fornøyd med. Kampen mot Leipzig er en svak kamp fra vår side ellers så gjennomfører vi tre gode kamper og alle spillerne får vist seg frem fra en positiv side. Laget har tatt flere steg i positiv retning etter Skjærgårdslekene for to uker siden.

 

Vi snakkes!

 

Sportslig Hilsen Peder Langfeldt!

 

Artikkl på FCM hjemmeside

Bilder fra Vipers – Odense