Grasrotandelen – Vipers

Grasrotandelen

Grasrotandelen er en viktig ekstrainntekt for Vipers, og akkurat nå er det rundt 275 spillere som har registrert Våg Håndballklubb som deres grasrotandelmottaker. Det er vi svært takknemlige for, men det betyr også at det er mange Vipers-tilhengere som ikke har registrert oss som mottaker.

Nå er vi på en offensiv for å sørge for at flere registrerer nettopp oss som mottaker, for å gi oss muligheten til å fortsette å være Norges beste håndballag. Det som skjer når du registrerer oss som grasrotandelmottaker er at vi mottar syv prosent av din spillinnsats hos Norsk Tipping, uten at det reduserer innsatsen din eller koster deg noe som helst.

For å fortsette utviklingen av Vipers er vi avhengig av ressurser. Inntektene fra grasrotandelen sørger for at vi kan fortsette å utvikle talenter, fortsette å signere ferdige produkter, samt at den sørger for at vi kan gi jentene våre de beste forutsetningene for å prestere på et så høyt nivå som mulig.

Det er flere muligheter for å registrere Vipers som mottaker av DIN grasrotandel:

SMS: Send kodeord «GRASROTANDELEN 983707408» til nummer 60 00 0 (tjenesten er gratis)

Norsk Tipping på nett: Klikk deg inn på VÅG HÅNDBALL HOS NORSK TIPPING. Her er det enkelt å velge oss som din grasrotandelmottaker.

Hos kommisjonær: Der du tipper kan du be om at Våg Håndballklubb/Vipers får din andel. De ordner alt sammen for deg.

På forhånd takk for støtten!