Back on track – Vipers

Back on track

De som hadde tatt turen til Karusshallen i dag fikk flere gledelige gjensyn. Det som gledet mest var innsatsviljen som gjorde comeback!

Tekst: Morten Drøsdal

I forsvar kunne vi igjen høre CH sin stemme som dirigerte jentene i det tøffe Vipersforsvaret som har savnet en stund. Med godt forsvar kom kontringene tilbake, selv om ikke alle fant veien til mål. I angrep så det igjen ut som det var plan over det som skulle skje. Og det ga uttelling!

Ei annen som har gjort comeback er Helene Jørgensen Vinknes. Og spesielt i andre omgang tok hun Levangers storskytter Ramúne Pekarskyté helt ut av kampen. Etter å ha nettet seks ganger i første omgang, ble det bare en scoring for Ramúne i andre. Når det er sagt, så ble det heller ikke mer enn fem små mål for Levanger i kampens tretti siste minutter.

Første omgangen var jevnspilt hele veien, og det stod 15 – 15 til pause. Andre omgang ble noe ganske annet. Tilbake var nemlig også det glimrende keeperspillet vi til tider har blitt servert i Karusshallen. I dag levert av Hannah Maria Zimmergren, som helt fortjent ble kåret til banens beste. Kombinasjonen godt forsvar, og en enda bedre Hannah, ga resulat i nevnte fem baklengsmål på tretti minutter. Maken til oppvisning er det lenge siden vi har sett.

Trist er det derfor at ikke flere tok turen til hallen, og fikk se dette. For denne kampen var velspilt, akkurat så spennende den burde være, og endte med seier til riktig lag.

Godt var det å se igjen smilende Vipersjenter gå av banen etter seier og 2 nye poeng.

Neste hjemmekamp er 2. februar, og da er det Larvik som kommer på besøk.