Tusen takk for meg – Vipers

Tusen takk for meg

Hei alle håndballvenner.

Etter fem år som hovedtrener for Vipers Kristiansand er det nå tid for å takke for meg. Det har vært fem flotte år, med mange fantastiske opplevelser. 

Første året delte Arnfinn Haukom Olsen og jeg treneransvaret. En veldig spesiell sesong ble avsluttet med seier i siste hjemmekamp. Denne gikk mot Drammen i kvalikspill for å overleve i Postenligaen. De fire neste årene var Jørg Are Gjermundnes og Jan Arvid Nilsen med som assistenter. Per Fredrik Spieler, Morten Daland og Stian Drogseth har også gitt betydningsfulle bidrag de siste årene. Men den som har gjort den aller største jobben de fem årene jeg har vært hovedtrener er styret, med Per Geir Løvstad i spissen. De har løftet klubben fra et budsjettnivå som hører hjemme i langt lavere divisjoner, til det klubben er i dag og med ambisjoner om å ta klubben helt opp i norgestoppen.

Ett av de aller viktigste stegene for å nå vår målsetning er at vi nå har fått på plass en heltidsansatt trener i Thomas Hørlyk fra Danmark. Dette vil gjøre at spillerne vil få bedre oppfølging, bedre tilrettelegging og bedre treninger som forhåpentligvis vil gi utslag i bedre prestasjoner på parketten og mange poeng i sesongene som kommer. I tillegg har vi fått Kristine Lunde Borgersen tilbake til klubben, og sammen med kvalitetsspillere som
Louise Pedersen, Ingunn Birkeland og Christin Daland lover dette veldig bra. Samtidig som vi selvsagt fortsetter jakten på spillerforsterkninger.

Å være hovedtrener i Postenligaen for moderklubben sin har været veldig spesielt. Jeg vil alltid huske tilbake på dette som en fantastisk tid. Når jeg nå takker for meg, vil jeg sende en stor takk til alle spillerne som i min tid har vært i klubben og alt de har måtte finne seg i fra en til tider krevende trener 🙂 Men som i alle eventyr så ender det jo stort sett godt, og jeg vil se tilbake på dette som et flott eventyr 🙂 For Vipers Kristiansand ligger alt til rette for at et nytt eventyr kan begynne.

Tusen takk for meg

Hilsen Peder