Sanne Bak Pedersen – Vipers

Sanne Bak Pedersen

<p>S&aring; var hun endelig p&aring; plass i Karusshallen. Vipers' siste signering, Sanne Bak Pedersen, tok turen til Kristiansand for &aring; hilse p&aring; nye lagvenninner og se hvilket paradis av en by hun n&aring; skal flytte til.</p>

I den anledning benyttet vi sjansen til å få noen ord med venstrekanten, for å høre litt om hennes tanker til det å flytte fra Danmark til Kristiansand og Norge. Og det var en meget sjarmerende dansk pige vi møtte. Nok en. For Sanne er den tredje dansken i en ellers godt sørlandsk spillerstall. Men nå er et jo flere på østlandet som mener at vi i Kristiansand nesten snakker dansk, få hvorfor ikke gjøre det skikkelig?

Og det viser seg at Sanne og Michelle Brandstrup er gamle kjente, etter å ha trent sammen tidligere. Og møtet dem imellom så hjertelig ut, så vi regner med at Sanne nå er i trygge hender. Ikke bare det, men Sanne har jo også hilst på Kristine Lunde-Borgersen ved flere anledninger i dansk ligaspill. Og hvordan var det? -«Off, vi har fått bank hver gang», sier Sanne. Før hun smilende legger til at det er godt å skulle få spille sammen atoledo.com med henne, og ikke mot.

Men hvorfor forlate Danmark? Svaret fra Sanne er kort, og såre enkelt: -«Nå kjentes det riktig å gjøre noe nytt. Og ut fra hva jeg har hørt fra agenter, er Vipers en klubb med ambisjoner». Og jenta som begynte å spille håndball allerede da hun var 5-6 år, fortsetter med at «jeg vil bidra med energi og min rutine». Og tjue års erfaring, når man bare er 25 år, det er verd å ta med seg for en hvilken som helst klubb!

Og med tanke på ambisjonene til Vipers, så kan trener Peder Langfeldt kunngjøre at det er flere spillere på vei. Ny målvakt er i komminga, Kristine Lunde-Borgersen vender tilbake etter graviditet og fødsel, og i tillegg er det rom for ytterligere forsterkninger.

På kvelden løp vipers.no»s utskremte tilfeldigvis på Sanne og Michelle i sentrum, og Sanne kunne formidle at «Jeg holder på å bli forelsket i byen». Fort gjort, når man ankommer et sørlandsk paradis, med sol, varme og måkeskrik. Bare vent Sanne, forelskelsen vil nok fort gå over i ekte kjærlighet!

Velkommen til Vipers og Kristiansand!

 

Navn: Sanne Bak Pedersen

Alder: 25

Posisjon: Venstre Kant

Tidligere klubber: SK Århus, Viborg HK, Skive FH