Vipers tapte mot – Vipers

Vipers tapte mot

Det ble til slutt et 4 måls tap mot Tertnes etter en fin håndballkamp med mye bra spill.

– Vi gjorde alt i en fin kamp. Det var de første ni minuttene av andre omgang som felte oss. Vi brukte for lang tid til å omstille oss til 4-2 forsvar som vi snakket om i pausen. Men vi er fornøyd alt i alt med resultatet, forteller Vipers-trener Thomas Hørlyk etter kampen. 

Les mer på FVN.no

Tertnes – Vipers 28-24 (11-11)

Tertnes: Sakura Hauge – Linn Gossé 9, Marthe Reinkind 6, Marie Liljegren 5, Maren Roll Lied 3, Cecilie Rasmussen 2, Stine Rieber-Mohn 2, Stine Lund Andreassen 1, Marianne Rokne, Stine Skogrand, Jeanette Haga Holgersen.

Vipers Kristiansand: Sara Nirvander, Andrea Thorsland – Lindy M.K. Taraldsen 6, Kristine Lunde-Borgersen 6, Michelle Brandstrup 3, Louise Pedersen 3, Siren Gundersen 2, Maria Hansen 1, Kristine Jensen 1, Ida Maria Aa 1, Maren Enerstvedt 1, Janne Kjelstrup Olsen.

Dommere: Svein Beruld Andersen og Arnfinn Larsen

Utvisninger: 2 x 2 Tertnes og 1 x 2 Vipers.