Sørlandsparken Tverrfaglig Helse – Vipers

Sørlandsparken Tverrfaglig Helse

Sørlandsparken tverrfaglig helse er et tverrfaglig helsesenter i Sørlandsparken. Vi har lokaler på Sørlandstunet ikke langt fra Sørlandssenteret og Dyreparken. Sørlandsparken tverrfaglig helse har også en egen avdeling i Otrahallen som ligger i Evje og Hornnes kommune, hvor vi er bemannet med en kiropraktor 2 ganger i uken.

Ved Sørlandsparken tverrfaglig helse har vi samlet flere faggrupper og behandlere med bred kompetanse og ulik bakgrunn slik at vi sammen kan gjøre en vurdering av hva dine plager skyldes. Tverrfaglig samarbeid betyr at man tenker og jobber på tvers av fagretningene. Når du kommer til oss ønsker vi at du skal få den beste behandlingen for ditt problem. Derfor vet alle våre terapeuter mye om hverandres fagområder, og samarbeider for at du skal bli kvitt plagene dine så fort som mulig