Sesongens siste kamp på tirsdag? – Vipers

Sesongens siste kamp på tirsdag?

Jeanett Kristiansen: - Kun seier som er godt nok.

.
Søndag 19. mai 2019

 

Vipers tok altså første stikk mot Storhamar i gårsdagens første finale i sluttspillet.  Kampen endte med seier 42-40 etter ekstraomganger hvor spesielt Jeanett Kristiansen og Emilie Hegh Arntzen ble helt avgjørende angrepsmessig for hjemmelaget Vipers.

Tirsdag 21. mai kl. 19.15 går returoppgjøret på Hamar.  Vipers er sluttspillmestere ved ny seier, blir det derimot hjemmeseier spilles en tredje og avgjørende kamp torsdag 23. mai.  Den kampen vil i så fall ikke spilles i Aquarama pga eksamensavvikling.

 

Jeanett Kristiansen spilte i går sin siste kamp i AQ.  Hun reiser til Danmark i sommer.  Jeanett oppsummerer her gårsdagens kamp og sier litt om hva hun forventer av tirsdagens oppgjør.

 

Jeanett BB.   Foto: Christer Paulsen

 

Jeanett Kristiansen

 

Visste det ville bli tøft
Jeanett sier:  «Jeg synes vi fremstod bra i går og fightet godt gjennom hele kampen.  Vi klarte ikke helt å få dreisen på forsvaret og slet veldig men vi dro det i land likevel.  Vi hadde en tøff og slitsom helg i Final 4 bak oss og vi visste det kom til å bli tøft å møte Storhamar i sluttspillfinale.

 

 

Storhamar spilte med lave skuldre
«Jeg er ganske trygg på laget vårt og uansett om vi hadde tapt ville vi fått mulighet i to nye kamper – så det var ikke alt som stod på spill i går.  Storhamar tenkte nok på forhånd at de bare skulle gjøre sitt beste siden de har tapt mot oss i hver kamp og de kunne møte den første finalen med lave skuldre.  Det er et godt utgangspunkt for å gjøre en god kamp. «

 

Fra gårsdagens kamp. Emilie har akkurat utliknet til 34-34 og sikret ekstraomganger. Storhamar fortviler.

 

Avsluttet kampen best
«Jeg er ikke overrasket over at vi kom så sterkt mot slutten av kampen.  Vi gir oss aldri, det er en vilje i oss.  Storhamar gjorde mye feil, de bommet og hadde tekniske feil og da straffet vi de på feilene deres.»

 

Siste kamp i AQ for Kristine, Ole, Mathilde, Eline og Jeanett.  Foto: Christer Paulsen

 

Siste kamp i AQ.
«Jeg synes det var veldig trist at gårsdagens kamp er den siste jeg skal spille som Vipersspiller i Aquarama.  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si.  Det er så mange mennesker jeg har blitt glad i, både i Vipers og i Kristiansand.  Men nå starter et nytt eventyr.  Det var veldig gøy at det gikk såpass bra og jeg er fornøyd med det jeg gjorde i min siste kamp i Aquarama.»

 

 

Skal vinne tirsdag
«På tirsdag er det kun seier som er godt nok.  Vi har ikke lyst på en tredje kamp.  Vi går for seier og så kan vi ta noen dager ferie.  Det er nok mulig at det blir en like tøff kamp på Hamar som i AQ i går.  Vi skal se på video og rette på det vi gjør feil i forsvar og så må vi ta med det som var positivt på lørdag inn i kampen på tirsdag.»

 

 

Foto:  Terje Refsnes