Evelina Eriksson har signert for Vipers – Vipers

Evelina Eriksson har signert for Vipers

Den svenske målvakten har signert på en treårsavtale med Vipers.

Til tross for alle vanskeligheten vi møter om dagen er planleggingen for en ny håndballsesong i full gang. Vipers-jentene har egentreningsprogram de gjennomfører hver eneste dag, og i administrasjonen planlegges og ordnes det sånn at alt er klart når vi kan gjenoppta den vanlige driften.

I tillegg til dette er Ole Gustav Gjekstad i full gang med å sette sammen både opplegg og tropp for neste sesong. I dag ble det kjent at den svenske målvakten Evelina Eriksson har signert på en treårsavtale med Vipers.

Ole Gustav Gjekstad har store forhåpninger til nysigneringen, og utelukker ikke at det blir flere signeringer før sesongen tar til igjen. Foto: Terje Refsnes

24-åringen kommer fra spill i den svenske eliteserieklubben Skuru. For to sesonger siden vant Eriksson det svenske seriemesterskapet sammen med Skuru, mens hun etter forrige sesong sto igjen med en sølvmedalje.

Evelina er et av de største keepertalentene i Sverige. Hun er analytisk, flink til å jobbe med informasjon, og har fysiske forutsetninger til å bli en målvakt i verdensklasse. -Ole Gustav Gjekstad.

På grunn av koronasituasjonen er det usikkert når den 184cm høye målvakten slutter seg til Vipers-troppen.