Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte, del 4. – Vipers

Samarbeidspartnerne våre trenger din støtte, del 4.

Norgesenergi skreddersyr en strømavtale som passer for deg. Enten deg som privatperson eller for bedriften din. Ekstra aktuelt akkurat nå er kanskje muligheten de tilbyr ved at du kan få hjelp enten via Skype- eller et telefonmøte.

Kontakt Norgesenergi

Lene Klingenberg
Lene.klingenberg@norgesenergi.no
99092488

Dersom du er i karantene, kan kanskje matkassene fra Maxi Catering være noe for deg. De leverer ferdige middagsretter og andre bestillinger som leveres ut hver dag fra mandag til fredag.

Kontakt Maxi Catering

Reino Kristiansen
reino@maxicatering.no
48441505

Enda en mulighet dersom du har behov for løsninger innenfor hjemmekontor eller samhandlingsløsninger er Knowit. Der kan du få hjelp til alt av IT-tjenester, websider, prosjektledelse, endringsledelse eller et spesialutviklet system kan du ta kontakt med Knowit.

Kontakt Knowit

Morten Rosenberg
morten.rosenberg@knowit.no
90826058

I disse tider er det noen steder også behov for økt bemanning. Dersom det gjelder deg, kan Azets People hjelpe deg. De leverer bemanning til både korte og lengre vikariater og engasjementer, rekruttering til faste stillinger, samt rådgivning ved omstilling og nedbemanning.

Kontakt Azets People

Tone Andersen Pauschert
tone.pauschert@azets.com
90164144

Husk å sjekke ut de andre delene i denne artikkelserien!