Snadderkiosken signerte ny samarbeidsavtale med Vipers! – Vipers

Snadderkiosken signerte ny samarbeidsavtale med Vipers!

Tirsdag 12. mai signerte Snadderkiosken på en ny samarbeidsavtale med Vipers. Det setter vi i klubben utrolig stor pris på, og Vipers.no har tatt en prat med Sissel Bente Pettersen hos Snadderkiosken.

Kan du fortelle litt kort om Snadderkiosken, Sissel?

Snadderkiosken har mellom 25-30 ansatte, og vi feirer 69 års jubileum den 16. Mai. Det er vi utrolig stolte av, og vi vil videreføre tradisjonene som har fulgt oss helt siden 1951. 

Har har koronapandemien skapt utfordringer for driften av Snadderkiosken?

Ja, i begynnelsen gjorde den det. Da møtte vi en vegg vi også, som de fleste andre. Da måtte vi permittere og redusere arbeidstider, men vi klarte å holde åpent.. Nå føler vi at vi begynner å komme tilbake til normalen, og kan ønske kundene velkommen på en skikkelig måte.

Hvorfor velger dere å signere en ny avtale med Vipers i disse usikre tidene?

Vi har alltid vært med å støtte opp om lokalidretten, også Vipers. Det ser vi ingen grunn til å slutte med. I tillegg syns vi det har vært gøy å lage en Vipers-meny som fåes kjøpt under hjemmekampene.. Vi syns det er viktig å være med i nærområdet med de tinga som skjer, og vi syns det er gøy når noe skjer i området rundt oss, så da føles det naturlig å være med på laget.

Hva betyr Vipers for dere?

Vi ønsker å være en del av Vipers,  og det som skjer her i området. Det er veldig viktig for oss. Vi er veldig glad for at Vipers finnes her i byen, og at de har etablert seg til å bli den klubben som de har blitt. Det varmer et gammelt håndballhjerte.