Nora Mørk klar for Vipers – Vipers

Nora Mørk klar for Vipers

I dag signerte Nora Mørk en avtale som gjør at hun er Vipers-spiller den neste sesongen. I tillegg ligger det en opsjon i kontrakten som gir mulighet for forlengelse ytterlig ett år.

Da det ble kjent at Mørk og CSM Bucuresti ble enige om å terminere kontrakten ble det fort klart at Noras intensjon var å returnere til Norge av personlige årsaker.

Vipers.no fikk en prat med Nora Mørk tidligere i dag.

Nora, hva er grunnen til at du returnerer til Norge nå? Og hvorfor valgte du Vipers?

På grunn av alvorlig sykdom i min nærmeste familie har jeg besluttet å flytte tilbake til Norge. Håndball har som kjent stått først på min agenda, men noen ganger går ikke livet som planlagt. Min familie er grunnstenen i alt jeg er, og nå må jeg hjem. For å kunne fortsette med idretten min må jeg være i et spillermiljø, med en trener, og med en klubb som har vilje, kompetanse og ambisjoner. Det har Vipers, og derfor var det et enkelt valg for meg.

Hva er målet ditt i Vipers? Er det Final 4 og Champions League-suksess som er den store drømmen?

Vipers er en klubb som har ambisjoner som passer meg utmerket. Det er en bred spillerstall med mye kvalitet, og jeg er helt sikker på at Vipers har det som skal til for å nå Final 4 og for å utfordre de aller, aller beste lagene i Europa.

Din nye hjemmebane ligger rett bak her. Hvor mye gleder du deg til å spille foran et fullsatt Aquarama når det er mulig igjen?

Jeg gleder meg til å spille i Norge igjen, og jeg gleder meg til å spille foran Vipers-fansen i Aquarama. Jeg kan med sikkerhet si at jeg kommer til å trives i klubben, i byen, og i arenaen.